Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iar vorbim de fantome? Mercedes stea cazatoare? Poate in varianta C-classe, dar nici aia. Stiu masini cu 600-700.000 km care inca merg exemplar, asa ca nu vorbim din carti.

Cat despre BMW e90, iar alta mancare de peste. Ce va mai place sa poluati topicul.

PS: am gasit un aston martin cu 50 000 euro

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Pretul domnule. Si-apoi, de cand poluezi topicul asta, puteai sa vinzi masina ta de 2 ori si sa-ti cumperi ce visezi.
      Consumul mixt anuntat e strict teoretic, nimeni nu merge in viata reala in conditiile in care au masurat ei cat gaz consuma masina.
      hai ca deja m-am lamurit... esti gica contra cand vezi ca n-ai dreptate. alea sunt aduse acum din germania. vezi cat costa pe mobile.de. frate-miu are ina de un an si nici nu stranuta. exact 320 d. stii cat are consum...?!

nu e chiar o poluare de topic. era vba daca si-ar mai cumpara cineva logan si studiam variantele. unde e poluarea? doar nu se asteapta doar la raspunsuri gen "nu, nu mi-as lua" cred ca urmarea si o argumentare.. nu?!
      Last edited by B997NDL; 2 November 2011, 14:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cel ce crede ca "da lovitura" cand cumpara o masina noua isi face iluzii:ai exact ce platesti.In ceea ce privesc ofertele astea de pe geamurile showrom-urilor,intrati si aflati pretul corect,nu ...incepand de la.Asa ca nu mai veniti cu petarde.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• @stiu NDL ca-i masina buna, caci si pe mine ma bate capul sa iau una. Si consum in oras are 10-12, daca-i Bucuresti, iar afara 6-7. Doar ca are 170 de cai, suta in 8.4.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
            Cel ce crede ca "da lovitura" cand cumpara o masina noua isi face iluzii:ai exact ce platesti.In ceea ce privesc ofertele astea de pe geamurile showrom-urilor,intrati si aflati pretul corect,nu ...incepand de la.Asa ca nu mai veniti cu petarde.
            ce aberezi tu acolo?! focusul nou e petarda si loganul e scila?! multi dusi pe aici

nici tu nu stii ce ai vrut sa zici cu "ai exact ce platesti" vrei sa platesti un focus si sa-ti dea un porche?!
            Last edited by B997NDL; 2 November 2011, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Topicul asta se face o varza totala.

Ar trebui sa raspundeti conform titlului. :Cati dintre voi....?
              Da domne' imi mai iau unu ca mi-a placut oglinda retrovizoare...
              Nu domne' nu o sa mai iau pentru ca nu mi-a placut tapiteria...
              si atat, ce e asa de greu?
              Nu sa mai continuati cu fel si fel de masini si alte cele, ca nu scrie in titlu ca daca nu mai iei Logan, ce alternative o sa alegi, ce oferta o sa alegi, ce comparatie faci? etc etc.
              Ar fi bine sa se faca poll si sa aflam cati ar cumpara si cati nu.

E plin de off topic aici.
              Last edited by vdmihai; 2 November 2011, 16:42.
              sigpic
              !

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                ........
                nu e chiar o poluare de topic. era vba daca si-ar mai cumpara cineva logan si studiam variantele. unde e poluarea? doar nu se asteapta doar la raspunsuri gen "nu, nu mi-as lua" cred ca urmarea si o argumentare.. nu?!
                Hai ca ne-am prins: NU, NU TI-AI LUA.

Iti cumperi Focus la 11 mii, ca tichetele rabla le-ai gasit pe strada seara trecuta si nu mai dai bani pe ele.

Originally posted by Cezar View Post
                .......
                PS: am gasit un aston martin cu 50 000 euro
                Prea ieftin. Oamenii de pe acest forum se plang de pretul prea mare al Loganului si viseaza la alte marci cel putin duble la pret.

Mercedes e numita de presa, Stea cazatoare.
                Eu personal, intre Mercedes si BMW aleg fara ezitare Mercedes.
                Last edited by mr.K; 2 November 2011, 16:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• din cate stiu 3 tichete sun cca 800 euro

Comment

• Mai mult. Oricum, nu le tiparesti la imprimanta. Mai ai 21 de zile de oferta.

Comment

• ti-am dat link-uri si pot sa-ti mai dau. unde sunt duble la pret?!

Comment

• Linkuri cu sh-uri si le compari cu pretul unui Logan nou.
                        Eu vorbeam de masini noi.

Comment

• crede-ma ca un e90 cu 150 de mii facuti in germania bate la fund clar un logan. ai condus vreunul? am condus e90 de cateva ori si nu poate fi facuta o comparatie

Comment

• acum chiar c-ai luat-o "pre campii" ...
                            un e 90 cu 150k reali si cu 10.ooo de coco si adus in tara si inmatriculat ...

uite asa le dai singur dreptate celor care zic de basini in masina noua ...
                            o/____\o
                            (i)
                            .........

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                              acum chiar c-ai luat-o "pre campii" ...
                              un e 90 cu 150k reali si cu 10.ooo de coco si adus in tara si inmatriculat ...

uite asa le dai singur dreptate celor care zic de basini in masina noua ...
                              nu inteleg ce vrei sa spui.. dezvolta.

Comment

• numai babele isi iau bmw in germanica si in 5-6 ani deabia fac 150.000 km cat se duc la supermarket si la farmacie ...
                                si isi iau si diesel ca le place cuplul ca si tie ...
                                e ca noua masina ! ca babele nu fac liniute si nu le fugaresc pe autobahn... poate doar putin cand le iau crizele si se grabesc la farmacie ...

hai sa vb de sh-uri adevarate nu de fitze frumos ambalate.

sau mai bine de logan ...

Eu logan nou n-as lua. Sh doar benzina si fortat de imprejurari...
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google