If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iar vorbim de fantome? Mercedes stea cazatoare? Poate in varianta C-classe, dar nici aia. Stiu masini cu 600-700.000 km care inca merg exemplar, asa ca nu vorbim din carti.
Cat despre BMW e90, iar alta mancare de peste. Ce va mai place sa poluati topicul.
Pretul domnule. Si-apoi, de cand poluezi topicul asta, puteai sa vinzi masina ta de 2 ori si sa-ti cumperi ce visezi.
Consumul mixt anuntat e strict teoretic, nimeni nu merge in viata reala in conditiile in care au masurat ei cat gaz consuma masina.
hai ca deja m-am lamurit... esti gica contra cand vezi ca n-ai dreptate. alea sunt aduse acum din germania. vezi cat costa pe mobile.de. frate-miu are ina de un an si nici nu stranuta. exact 320 d. stii cat are consum...?!
nu e chiar o poluare de topic. era vba daca si-ar mai cumpara cineva logan si studiam variantele. unde e poluarea? doar nu se asteapta doar la raspunsuri gen "nu, nu mi-as lua" cred ca urmarea si o argumentare.. nu?!
Last edited by B997NDL; 2 November 2011, 14:37.
Reason: Automerged Doublepost
Cel ce crede ca "da lovitura" cand cumpara o masina noua isi face iluzii:ai exact ce platesti.In ceea ce privesc ofertele astea de pe geamurile showrom-urilor,intrati si aflati pretul corect,nu ...incepand de la.Asa ca nu mai veniti cu petarde.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
@stiu NDL ca-i masina buna, caci si pe mine ma bate capul sa iau una. Si consum in oras are 10-12, daca-i Bucuresti, iar afara 6-7. Doar ca are 170 de cai, suta in 8.4.
Cel ce crede ca "da lovitura" cand cumpara o masina noua isi face iluzii:ai exact ce platesti.In ceea ce privesc ofertele astea de pe geamurile showrom-urilor,intrati si aflati pretul corect,nu ...incepand de la.Asa ca nu mai veniti cu petarde.
ce aberezi tu acolo?! focusul nou e petarda si loganul e scila?! multi dusi pe aici
nici tu nu stii ce ai vrut sa zici cu "ai exact ce platesti" vrei sa platesti un focus si sa-ti dea un porche?!
Last edited by B997NDL; 2 November 2011, 16:33.
Reason: Automerged Doublepost
Ar trebui sa raspundeti conform titlului. :Cati dintre voi....? Da domne' imi mai iau unu ca mi-a placut oglinda retrovizoare...
Nu domne' nu o sa mai iau pentru ca nu mi-a placut tapiteria... si atat, ce e asa de greu?
Nu sa mai continuati cu fel si fel de masini si alte cele, ca nu scrie in titlu ca daca nu mai iei Logan, ce alternative o sa alegi, ce oferta o sa alegi, ce comparatie faci? etc etc.
Ar fi bine sa se faca poll si sa aflam cati ar cumpara si cati nu.
........
nu e chiar o poluare de topic. era vba daca si-ar mai cumpara cineva logan si studiam variantele. unde e poluarea? doar nu se asteapta doar la raspunsuri gen "nu, nu mi-as lua" cred ca urmarea si o argumentare.. nu?!
Hai ca ne-am prins: NU, NU TI-AI LUA.
Iti cumperi Focus la 11 mii, ca tichetele rabla le-ai gasit pe strada seara trecuta si nu mai dai bani pe ele.
crede-ma ca un e90 cu 150 de mii facuti in germania bate la fund clar un logan. ai condus vreunul? am condus e90 de cateva ori si nu poate fi facuta o comparatie
numai babele isi iau bmw in germanica si in 5-6 ani deabia fac 150.000 km cat se duc la supermarket si la farmacie ...
si isi iau si diesel ca le place cuplul ca si tie ...
e ca noua masina ! ca babele nu fac liniute si nu le fugaresc pe autobahn... poate doar putin cand le iau crizele si se grabesc la farmacie ...
hai sa vb de sh-uri adevarate nu de fitze frumos ambalate.
sau mai bine de logan ...
Eu logan nou n-as lua. Sh doar benzina si fortat de imprejurari...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment