Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam in toate in care au prezentat BMW-uri ;). Radeau de codita de rechin chiar... de design nu mai spun cat faceau misto.... de sistemul de navigare care e foarte dificil...
    Nu mai stiu episoadele iti dai seama ca nu sunt calculator sa memorez exact ce episod a fost... cert este faptul ca exact asa au vorbit cam de ficare BMW prezentat...

Comment

• @ maestrupiersic: singurele masini despre care au vbit vreodata la superlativ au fost fie germane ,fie italiene.. atat

Comment

• Si BMW de unde e ?))))))))))

LE:"Domnisoara" care vorbeste pe GPS nu poate fi oprita la majoritatea... ce spui de asta?
        Last edited by maestrupiersic; 3 November 2011, 16:41.

Comment

• ai gasit si tu codita si navigatia... 1. codita chiar face ceva nu ca la unii colegi, pe logan. e gps. 2 navigatia nu cred ca o folosesti asa des. am eu un gps daca vrei sa cumperi.

cred ca nu citesti...sau nu stii ce inseamna superlativ
          Last edited by B997NDL; 3 November 2011, 16:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Superlativ inseamna un grad de comparatie al adjectivelor... ori te contrazici singur, ori tu esti cel care nu stii ce inseamna superlativ ;)

Comment

• citeste tu discutia si vezi cine are dreptate

EU @ maestrupiersic: singurele masini despre care au vbit vreodata la superlativ au fost fie germane ,fie italiene.. atat

TU Si BMW de unde e ?)))))))))) (TU AICI CREDEAI CA E VBA DESPRE MASINI PROASTE ori sa vbesti la superlativ de o masina inseamna sa ai numai cuvinte de lauda pt ea :Lwink: )

as mai sta sa te luminez dar trebuie sa plec. o seara frumoasa!
              Last edited by B997NDL; 3 November 2011, 17:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Propun schimbarea topicului in: Ce v-ati cumpara, BMW sau altceva.

Comment

• Votez pentru aceeasi schimbare!

Comment

• Originally posted by ROY View Post
                    1. nu exista Aston diesel...
                    Asta era raspunsul corect, am asteptat pana m'am plictisit si NDL tot nu mi l'a dat.

Originally posted by B997NDL View Post
                    @ maestrupiersic: singurele masini despre care au vbit vreodata la superlativ au fost fie germane ,fie italiene.. atat
                    Esti sigur?
                    Nu stiu de ce, dar nu cred ca mi se pare doar mie, dar facand o comparatie intre ML, X5 si Q7, la Top Gear, intotdeauna va iesi castigator Range Rover.

Bun. Asadar si prin urmare, fiind trecute in revista toate ineptiile de pe fata Pamantului, propun sa revenim la topic.

Cum spuneam si acum ceva timp, da, mi'as mai cumpara Logan, dat tot sh. Parerea mea!
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• in afara de bmw, de masinile din grupul ford, eventual englezariile lor (facute la noi, in ungaria, china, etc), alte masini nu exista pt ei.
                      deci v-ati lua bmw? cotoarba aia? si eu sunt de acord cu Cezar, un accord sta infinit mai putin in service cu bordul pom d ecraciun decat orice bemve vreti voi. plus, daca vrei adrenalina, iti iei dracu o masina de raliu sh si fluieri pe bemveu. daca vrei lux, iei mercedes. dar cum multi va alegeti masina de 500cp si va uitati apoi care dintre accord si 535 consuma mai putin, care are portbagaj mai mare (de parca va luati m5 sa carati boltari cu el) cred ca un trabant combi, 2 cilindrii, 600cmc, dizal, daca se poate, v-ar "coafa" mai bine.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Trabantul Combi e mai bun la sex pe bancheta din spate ca Logan-ul.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post

Esti sigur?
                          Nu stiu de ce, dar nu cred ca mi se pare doar mie, dar facand o comparatie intre ML, X5 si Q7, la Top Gear, intotdeauna va iesi castigator Range Rover.
                          e normal sa fie asa pt ca cele enumerate de tine nu sunt off road-uri. si intradevar, la offroad nu concureaza decat cu japonezii aici vbeam de masini sport de serie si care se pot folosi pe drumuri publice, si la astea nu-i ia nimeni pe nemti si italieni cat despre aston chiar nu ma interseaza ce motorizari are. astea sunt "de alea" de maxim clasa a patra

fugi mai bine si ia-ti logan..

"eventual englezariile lor (facute la noi, in ungaria, china, etc), alte masini nu exista pt ei." ce englezarii facem noi si ungurii?!

tot @ seba: ar trebui sa stii ca masinile de raliu au alta aplicabilitate si ca pe asfalt n-ar prea face treaba. da-mi una care sa se scoata in fata unui m3 pe asfalt ... si sh.... ai idee cati cai ii mai raman?!
                          Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 01:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @seba: problema este diferenta de preturi la achizitie intre un E90 si o Hondosenie Accord, ce-a din urma fiind a dracului de scumpa. Insa oare nu se bate cu seria 5?

In fine, sa revenim la logan si macar ce e pe langa pretul loganului.

Comment

• Indiferent de polemicile iscate in jurul Loganului ,legate constructia acestei masini, acesta se va vinde bine si in urmatorii ani pentru ca o mare parte dintre romanii are putine alternative in ceea ce priveste pretul unei masini noi.Va exista intotdeauna un segment de populatie care se va orienta spre aceasta masina;cand aceasta referinta isi va diminua numarul, probabil Romania se va afla pe un nivel mult mai ridicat in ceea ce priveste nivelul de trai.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Vreti sau nu sa recunoasteti, Loganul a tras pe dreapta multe din jegurile de dacii vechi. Renault a prins la noi o piata insetata de masini noi si ieftine de aia nu s-au chinuit sa exagereze cu dotarile si cu preturile.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google