Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by parpanel View Post
    Vreti sau nu sa recunoasteti, Loganul a tras pe dreapta multe din jegurile de dacii vechi. Renault a prins la noi o piata insetata de masini noi si ieftine de aia nu s-au chinuit sa exagereze cu dotarile si cu preturile.
    asta asa e. dar parca tot mai multe marci se orienteaza spre segmentul asta si daca nu-l vor imbunatatii simtitor vor pierde piata. pana acum alergau singuri in occident deja piata e saturata. o spine chiar Jaques Chauvet presedintele dacia in interviu

Comment

• Originally posted by parpanel View Post
      Vreti sau nu sa recunoasteti, Loganul a tras pe dreapta multe din jegurile de dacii vechi. Renault a prins la noi o piata insetata de masini noi si ieftine de aia nu s-au chinuit sa exagereze cu dotarile si cu preturile.
      Corect doar pe jumatate, in sensul ca multi dintre vechii proprietari de Dacia 1300 le'au casat pt. a'si achizitiona un Logan sau pt. banii incasati la revanzarea voucherului.

In legatura cu pretul, mie mi se pare ca au exagerat nepermis de mult, de la conceptul "low cost", Loganul a ajuns sa se bata cu alte masini in ceea ce priveste pretul. Low cost vad ca a ramas doar fabricatia lui...
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
        Corect doar pe jumatate, in sensul ca multi dintre vechii proprietari de Dacia 1300 le'au casat pt. a'si achizitiona un Logan sau pt. banii incasati la revanzarea voucherului.

In legatura cu pretul, mie mi se pare ca au exagerat nepermis de mult, de la conceptul "low cost", Loganul a ajuns sa se bata cu alte masini in ceea ce priveste pretul. Low cost vad ca a ramas doar fabricatia lui...
        asa e. au devenit tot mai zgarciti la constructie. daca eu fost ei in stare sa scoata motorizarile de pe portbagaj... cat costau alea?!

Comment

• Cine zice ca japonezii nu stiu sa faca masini e superficial...
          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• A zis careva?

Comment

• Originally posted by ionescu liviu View Post
              Cine zice ca japonezii nu stiu sa faca masini e superficial...
              pai cine a zis asta?!

Comment

• chiar nu stiu cine a zis asa ceva de japonezi.....
                din contra, la ora actuala japonezii si coreenii mi se par mult mai onesti decat europenii
                singura problema mi se pare imposibilitatea optionalelor, de cele mai multe ori daca vrei doar scaune incalzite sau xenon trebuie sa urci un nivel de echipare si iti baga pe gat si piele, navi, trapa sau alte minuni
                in alta ordine de idei, azi mi-a venit un client cu un logan nou(cu numere rosii) care isi gasise masina lovita in parcare si vroia s-a repare
                asa, de dragul discutiei l-am intrebat cat l-a costat.....sa pic jos: 3150 de euro cu 3 tichete rabla, din care unul cadou de la dealer......asta pentru o masina noua cu 4 ani garantie au innebunit astia?
                masina este 1,2 cheala
                probabil vine tare din urma loganul cel nou si vor sa-si termine stocurile, altfel nu-mi explic

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post
                  chiar nu stiu cine a zis asa ceva de japonezi.....
                  din contra, la ora actuala japonezii si coreenii mi se par mult mai onesti decat europenii
                  singura problema mi se pare imposibilitatea optionalelor, de cele mai multe ori daca vrei doar scaune incalzite sau xenon trebuie sa urci un nivel de echipare si iti baga pe gat si piele, navi, trapa sau alte minuni
                  in alta ordine de idei, azi mi-a venit un client cu un logan nou(cu numere rosii) care isi gasise masina lovita in parcare si vroia s-a repare
                  asa, de dragul discutiei l-am intrebat cat l-a costat.....sa pic jos: 3150 de euro cu 3 tichete rabla, din care unul cadou de la dealer......asta pentru o masina noua cu 4 ani garantie au innebunit astia?
                  masina este 1,2 cheala
                  probabil vine tare din urma loganul cel nou si vor sa-si termine stocurile, altfel nu-mi explic
                  se poate... o fi vreo promotie. totusi fara tichete ar fi 6150 pt o masina fara servo, fara abs, fara geamuri electrice, fara proiectoare sau mai stiu eu ce... iti dau doar volanul de care trebuie sa tregi serios pt ca n-ai servo acum se dau 4 ani garantie?! sau cati km?

noul logan cred ca va fi cam scumput atata timp cat se va face doar in maroc. imi inchipui ca transportul pana in romania va adauga ceva...
                  Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 21:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• In urma cu o luna, un coleg a postat ca si-a cumparat Logan 1.2 16v cu 3150 E. 3 tichete valorice si o reducere de 400 E. Deci se poate.

4 ani garantie sau 100 000 km.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• abs oricum au toate, n-au ce face, sunt obligati de lege (abia astept sa devina si esp-ul obligatoriu )
                      km nu stiu, probabil 100.000 , asa a fost mereu
                      un tichet e 800 parca, deci 800*3=2700
                      ar ajunge la 5850, care e drept nu-i putin pentru o masina Kojak ....depinde de fiecare ce vrea de la o masina

edit: cum adica doar in maroc?
                      pai si la uzina la noi ce se face?
                      Last edited by mariusnicolae; 4 November 2011, 21:52.

Comment

• Marius,nu i-ai spus ca decat s-o repare mai bine isi ia alta;iese mai ieftin.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• mi se parea mai util ca air bag-ul sa fie obligatoriu decat abs. dar poate ma insel.

cat mai e de indreptat si vopsit o aripa spate usor atinsa? si eu am patit la fel.
                          Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 21:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post
                            un tichet e 800 parca, deci 800*3=2700
                            Calculul este gresit, dar rationamentul este relativ corect.
                            Un tichet valoreaza 3800 lei, deci 3800 E impartit la 4.3, sunt 883 E.
                            883 E ori 3 = 2651 E.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• @IancuMIC: eeee, nu-i cazul, are doar o aripa si o usa
                              @B997NDL: la mine in zona cam 400-450 de lei pe element, nu stiu in alte parti cam cum merge piata
                              p.s.: nu stiu sigur dar cred ca airbag la sofer au toate, sa ma corecteze cine stie sigur....oricum doamne fereste sa ajungi la ele, ca sunt situatii cand nu te salveaza nici 10, daramite unul
                              @vitriol: nu stiu de ce aveam impresia (evident gresita ) ca era 800, poate am confundat eu cu altceva

Comment

• are dreptate. e 3800 lei. eu ramasesem cu o mie de cand era euroiul mai ieftin. asa era inainte: 1000 eu. din cate stiu nu au toate. chiar erau baieti pe aici care intrebau daca isi pot pune aftermarket.

400-450 doar la logan sau orice masina? prietena mea are un c4 si vrea sa-i faca fata de usa si ma intrebam daca s-o faca pe casco (avand franciza ,deci plateste 100 eu pe reparatie) sau s-o faca in regie proprie?!
                                Last edited by B997NDL; 4 November 2011, 22:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google