Atunci...exploatarea si nu in ultimul rand, ghinion.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sedativ18 View Postmasina am luat-o de la o cunostinta .. motorina stiu sigur ca numai de la petrom baga .. si probleme mai deloc .. decat capete de bara , bielete antiruliu , placute , ulei si filtre a schimbat .. lucruri la care l-am ajutata si eu sa le faca
Comment
-
IancuMIC : m`am referit la chestia k nu am skimbat si nu am reparat nimik ... nu am av defectiuni ... clar k mai deskid capota ... verific ulei apa alea alea ... inclusiv reviziile mii le fac eu ... skimb ulei filtre etc... chiar si directia tot eu mi`am facut`o la ambele ... la motoare inca nu m`am bagat ... dar am de gand o sa incep cu curatarea EGR`ului la DCi ... cre`k pe sapt viitoare cand o scot de la vopsit ... ;)
Comment
-
Ka kare masina e maii buna ka Loganul? Nikiuna, va ziik eu... Ce-i bre cu moda asta?
On: Logan benzinar as cumpara oricand, chiar si 1.2, chiar si SH (de la un "cunoscut" bineinteles), la cati bani costa e pacat sa dai banii pe altceva. Ahh... as vrea bineinteles un Mertz sau un BMW facut dupa 2008, dar nu e koko (k sa fiu in trend).
Comment
-
Logan mcv 1.5 dci 70 cp 283.000 km in 4 ani. am schimbat 2 injectoare pe la 180.000 am bagat motorina din sursa nesigura aprox 60 de litri si tot atunci mi-a picat si motorul, am facut segmentare si a fost ok. 240.000 am mai reparat 2 injectoare, sunt multumit de masina si daca ar fi pentru firma tot logan as lua si tot diesel. pentru familie prefer o masina care sa ofere mai multa siguranta.
Comment
-
Originally posted by popavlm View Postam vazut-o cu husele pe ea cand era in teste pe transalpina.... seamana cu un fiat doblo sau ceva in genul ala.......Attached Files
Comment
Comment