Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atunci...exploatarea si nu in ultimul rand, ghinion.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by sedativ18 View Post
      masina am luat-o de la o cunostinta .. motorina stiu sigur ca numai de la petrom baga .. si probleme mai deloc .. decat capete de bara , bielete antiruliu , placute , ulei si filtre a schimbat .. lucruri la care l-am ajutata si eu sa le faca
      Eram sigur ca asa o sa spui. Asa spun TOTI cand isi cumpara o masina SH , pentru a se putea scoate din rahatul pe care l-au facut chiar ei! Chiar si de la cei care isi iau masini din strainatate am auzit cuvintele acestea. Mintiti cu nerusinare;)

Comment

• IancuMIC : m`am referit la chestia k nu am skimbat si nu am reparat nimik ... nu am av defectiuni ... clar k mai deskid capota ... verific ulei apa alea alea ... inclusiv reviziile mii le fac eu ... skimb ulei filtre etc... chiar si directia tot eu mi`am facut`o la ambele ... la motoare inca nu m`am bagat ... dar am de gand o sa incep cu curatarea EGR`ului la DCi ... cre`k pe sapt viitoare cand o scot de la vopsit ... ;)

Comment

• Deci pana la urma vii la vorba mea;intretinere,intretinere si dupa aceea talpa.

Comment

• Clar ! cand e vb de intretinut sunt primul mii se pare corect ... nu suport sa aud k bate, tzacane, uruie, etc !!! Cum pica ceva cum am skimbat ... dar si cand e vb de talpa ... nu ma uit la ea

Comment

• Ka kare masina e maii buna ka Loganul? Nikiuna, va ziik eu... Ce-i bre cu moda asta?
              On: Logan benzinar as cumpara oricand, chiar si 1.2, chiar si SH (de la un "cunoscut" bineinteles), la cati bani costa e pacat sa dai banii pe altceva. Ahh... as vrea bineinteles un Mertz sau un BMW facut dupa 2008, dar nu e koko (k sa fiu in trend).

Comment

• si din 2006 iti put?! numai 2008 vrei?! in garantie?!
                Last edited by Seba; 7 November 2011, 22:28.

Comment

• Logan mcv 1.5 dci 70 cp 283.000 km in 4 ani. am schimbat 2 injectoare pe la 180.000 am bagat motorina din sursa nesigura aprox 60 de litri si tot atunci mi-a picat si motorul, am facut segmentare si a fost ok. 240.000 am mai reparat 2 injectoare, sunt multumit de masina si daca ar fi pentru firma tot logan as lua si tot diesel. pentru familie prefer o masina care sa ofere mai multa siguranta.

Comment

• Daca ar fi sa cumpar o masina noua as fi interesat de LOGAN 2, hatchbach.

Comment

• Asa pe nevazute? Deja esti pus pe ea?
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• De vazut,n-am vazut-o dar am ceva informatii(am inceput si un thread cu subiectul asta)
                        Mai urata decat actualul model nu poate fi.

Comment

• Daca asa spui si vazandu-te increzator nu-mi ramane decat sa-ti urez succes.
                          Vom vedea cum va fi, putintica rabdare!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• am vazut-o cu husele pe ea cand era in teste pe transalpina.... seamana cu un fiat doblo sau ceva in genul ala.......
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• O nu...altceva ai vazut.Nici pe departe.

Comment

• Originally posted by popavlm View Post
                                am vazut-o cu husele pe ea cand era in teste pe transalpina.... seamana cu un fiat doblo sau ceva in genul ala.......
                                nu era lodgy ce ai vazut?!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google