Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care e o alta masina urata de la dacia

Comment

• dupa cum am vazut 80 la suta care au loganuri se pling ca-s naspa. eu zic ca loganu e cea mai buna masina, mai buna si decit mercedesu sau bmw-u. e masina perfecta. daca n-ar fi o masina buna si ieftina, n-ar sta nemtii la coada sa o cumpere. un prieten de al meu are 1,5 cdi de 3 ani si n-are nici pe dracu cu ea, n-a schimbat pe ea nimic inafara de ulei. nu masina e de vina daca se strica ci cine o conduce. parerea mea.

Comment

• mai gandeste-te ... mai vino si pune motorina din Romania ... tine loganul 5-6 ani sa vezi daca apare rugina ...
        cand se intampla la 2% din utilizatori sau la 10 % e problema lor , daca apar probleme la jumatate din loturile de logan (cu rugina sau cu injectoarele) atunci problema nu mai vine de la utilizatori

cat e noua e buna normal ...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Nemtii stau la coada sa cumpere Logan stii de ce?
          Iti zic eu de ce...pentru ca ei dau 3-4000 E pe un Logan nou.Daca ii dau si pe astia...Neamtu nu vrea decat sa se duca din A in B.
          sigpic

Comment

• Si in plus Loganurile pentru export au alta calitate.

Comment

• Originally posted by franz34sm View Post
              dupa cum am vazut 80 la suta care au loganuri se pling ca-s naspa. eu zic ca loganu e cea mai buna masina, mai buna si decit mercedesu sau bmw-u. e masina perfecta. daca n-ar fi o masina buna si ieftina, n-ar sta nemtii la coada sa o cumpere. un prieten de al meu are 1,5 cdi de 3 ani si n-are nici pe dracu cu ea, n-a schimbat pe ea nimic inafara de ulei. nu masina e de vina daca se strica ci cine o conduce. parerea mea.
              Oamenii cumpara masina asta pentru ca este alternativa cea mai buna la masinile SH. Daca se analizeaza putin piata din "nemtia", veti observa ca aceia ce cumpara logan pentru uz personal sunt cei usor saraci, pt ca cine are ceva banuti nu prea ia logan in considerare. Deci conteaza foarte mult pretul, si nu calitatea, iar lucrul asta e dovedit peste tot, nu doar in industria de masini, mai ales in conditiile actuale de piata.

Cat despre DCI, sa ma lasi cu toroapele astea. La fel de bune ca 2.0 TDI de la VW. Atat de bune, incat fabrica da injectoare gratuite...Macar astia se respecta (dupa cum spune un mare -in talie- chimisorean).

Comment

• nu chiar persoane sarace il cumpara, ci oameni care prefera sa ia masina ca pe ceva consumabil. iau cate una la 2-3 ani si merg fara mari griji ca le cade ceva (cui nu i-ar conveni sa ia masina ok la 2-3 salarii, nu ca la noi sa ai rata pe x ani). si cum probleme de genul injectoare delphi busite au fost si la mercedes blue efficiency, de ce ar mai da bani de 3 ori mai multi pe o masina care tine cam la fel cat un logan? (+ vw 2.0 tdi alea de care se stie + multe altele)
                internal combustionizer

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                  Nemtii stau la coada sa cumpere Logan stii de ce?
                  Iti zic eu de ce...pentru ca ei dau 3-4000 E pe un Logan nou.Daca ii dau si pe astia...Neamtu nu vrea decat sa se duca din A in B.
                  s-apoi asa zici ca nemtii dau 3 sau 4000 de euro pe logan ? pt nemti costa ieftin orice. mai greu asta inseamna ca romanu e mai fraier ca da pe un logan 6000 sau cum ? si mai zici ca neamtu nu vrea decit sa se duca din A in B. cu loganu. pai noi romanii nu tot asa facem ? ne ducem din A in B. sau noi romanii folosim loganu pt raliuri , drifturi si liniute ? hai ca-i fain ce zici

Originally posted by jelly View Post
                  Si in plus Loganurile pentru export au alta calitate.
                  de unde sti ca au alta calitate ? lucrezi cumva la fabrica de logan ? si sti ce se petrece acolo ? nu asai ? m-am gindit eu.
                  Last edited by franz34sm; 23 November 2011, 21:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da, lucreza tata acolo si macar scrie si tu Romaneste.

Comment

• neamtul al 3000 de euro, cu 2500 prima de la stat, isi ia un ambiance, care la noi e 4000 cu 800 prima de la stat. in nici un caz la aceleasi dotari loganele de export nu-s mai ieftine. intrati pe site-ul dacia.de sa vedeti preturile reale si nu va mai uitati in gura tuturor pacalicilor care vin din germania si vad logan sh la 3000 si cred ca ala e pretul la dealer la masina noua.
                      revenind la titlul topicului, cred ca nimeni nu ar mai cumpara logan daca la banii disponibili pt logan, ar lua o masina dintr-o clasa superioara, de maxim 2 ani vechime, cu maxim 50000km, revizii la zi, masina de popa reformat, ca aia conduc incet
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by franz34sm View Post
                        s-apoi asa zici ca nemtii dau 3 sau 4000 de euro pe logan ? pt nemti costa ieftin orice. mai greu asta inseamna ca romanu e mai fraier ca da pe un logan 6000 sau cum ? si mai zici ca neamtu nu vrea decit sa se duca din A in B. cu loganu. pai noi romanii nu tot asa facem ? ne ducem din A in B. sau noi romanii folosim loganu pt raliuri , drifturi si liniute ? hai ca-i fain ce zici

de unde sti ca au alta calitate ? lucrezi cumva la fabrica de logan ? si sti ce se petrece acolo ? nu asai ? m-am gindit eu.
                        nu tot ce e scump e si bun ca si bmw, mercedes sau audi. sa nu comparam loganu cu motoare mici - cu masinile straine cu motoare mari ca nu-i corect. sa comparam masinile straine pe care le-am enumerat, cu motoare mici cum are loganu si cai putere putina tot ca loganu. si o sa va da-ti seama ca nici alea nu tin in timp mai mult ca loganu. la urma urmei omu cumpara ce-i mai ieftin, ca calitatea e la fel, indiferent ca e renault sau mercedes sau bmw si asa mai departe. nu exista ca bmw sau alta marca e mai calitativa ca si renaultu , ca altfel nu si-ar lua lumea renaulturi ca-i masina proasta. si pt ca dacia are motoare de renault deci sint bune. ca la motorina proasta din romania se duce si injectoarele de pe mercedes sau bmw, nu numai la dacie. deci poti avea orice masina straina, in romania se strica toate - indiferent ca sint noi. zic bine nu ?

Comment

• e un interviu in auto bild cu presedintele dacia care spune ca s-a cam inchis piata din occident. e saturata. si acum se reorienteaza catre asia. si parerea mea e ca in germania au fost cumparate in general de firme, nu pt uz personal. acolo taie cheltuielile cu logistica. si ca sa livrezi pizza e bun si loganul. sau ca sa-ti trimiti reprezentantii in teren. cred ca de aceea s-a si saturat piata destul de repede

Originally posted by franz34sm View Post
                          nu tot ce e scump e si bun ca si bmw, mercedes sau audi. sa nu comparam loganu cu motoare mici - cu masinile straine cu motoare mari ca nu-i corect. sa comparam masinile straine pe care le-am enumerat, cu motoare mici cum are loganu si cai putere putina tot ca loganu. si o sa va da-ti seama ca nici alea nu tin in timp mai mult ca loganu. la urma urmei omu cumpara ce-i mai ieftin, ca calitatea e la fel, indiferent ca e renault sau mercedes sau bmw si asa mai departe. nu exista ca bmw sau alta marca e mai calitativa ca si renaultu , ca altfel nu si-ar lua lumea renaulturi ca-i masina proasta. si pt ca dacia are motoare de renault deci sint bune. ca la motorina proasta din romania se duce si injectoarele de pe mercedes sau bmw, nu numai la dacie. deci poti avea orice masina straina, in romania se strica toate - indiferent ca sint noi. zic bine nu ?
                          adica un vw polo e prost?! ca sa nu mai vbim de ofertele coreene sau franceze
                          Last edited by B997NDL; 23 November 2011, 22:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by jelly View Post
                            Da, lucreza tata acolo si macar scrie si tu Romaneste.
                            sa scriu pe romaneste ? am scris cumva pe alta limba ? sau poate ai baut si nu mai vezi bine ce scriu, si ai impresia ca am scris in germana. oricum am ajuns toti la concluzia ca loganu e masina buna ca de nu era buna, nu v-ati fi luat nici unu dintre voi. corect ? daca nu va place loganu, de ce nu v-ati luat straine ? corect ? si nu ma supar pe voi ca ma contraziceti ca asa e firesc. pe timpu lui ceausescu cine avea dacie 1300 era boss, era masina super. amu n-i s-a urcat democratia la cap si nu-i mai bun nici loganu, mai tirziu n-o sa mai fie bun nici vw-u. de bine ce ne mere.

adica un vw polo e prost?! ca sa nu mai vbim de ofertele coreene sau franceze[/QUOTE]

eu n-am zis ca vw polo e prost. ci ca nici ele nu tin in timp mai mult ca loganu. atita experienta amu tot am ca sa stiu chestiile astea ca doara nu m-am nascut ieri sa n-am habar de masini.
                            Last edited by franz34sm; 23 November 2011, 22:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am citit toate parerile voaste si sunt mandru ca am un logan ph2 1.6 16 v , motoru asta e foarte bun consum ok , am avut si un 1.4 si nu consuma mai mult in afara AC nu se simte la consum foarte putin la putere

Comment

• Cand incepi o propozitie se incepe cu litera mare la fel si dupa punct, dupa virgula nu mai pui si, ori si ori virgula. Asai se scrie asa-i. Intelegi cum sta cu scrierea in limba romana ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google