Originally posted by franz34sm
View Post
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Credeam ca eu sunt singurul copil de pe forumul asta... Parca am mai spus intr-un post vechi. Giurgiu-Ramnicu Valcea. logan 1.4. 6 persoane in masina portbagajul full cu haine mai mult. Precizez ca s-a respectat limita legala peste tot(autostrada, localitati). Comsun facut babeste... cred ca e cel mai exact. 6-6,5% . Si inca o precizare, tata a mers de cand a fost noua numai la consum, adica a invatat-o asa sa nu consume mult.
Comment
-
Pe bune acum... ala e consum mare la 1.4 cu 6 persoane si portbagaj full?
L.E: Noi vrem sa avem motor de 900cmc sa consume putin cand are greutate, sa faca gaura in asfalt cand pleaca si sa tina 300 de ani ca cioara.Last edited by maestrupiersic; 24 November 2011, 16:59.
Comment
-
Asta-vara am mers la mare Loganul din dotare...Am bagat si-n portbagaj si pe bancheta din spate.Am fost 2 adulti si 1 copil de 13 ani.Ma asteptam sa ma rog de el in depasiri,dar a fost peste asteptarile mele.Nu i-am facut consumul,dar a corespuns cu socotelile mele,la rece.
Si pot spune ca au fost multe portiuni de drum unde nu l-am iertat,daca am vazut ca poate...
Nu am fost pe A2,mi-e sila de "trotuarul" ala!Last edited by D-FENS; 24 November 2011, 17:04.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostIn privinta benzinarelor te rog sa precizezi si motorizarea.Nu le baga pe toate in aceeasi oala.
Comment
-
-
aici in wiena aproape toti asi iau masini pe motorina. inainte am avut un golf 3 pe benzina intr-o stare super buna, si nimeni nici un interes, toti ma intrebau daca e dizel. in romania la fel , multi care vor sa faca taxi asi i-au masini dizel. parca lumea e obsedata de dizel. oare de ce ? ca consuma putin si dizel = putere
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostDe acord cu tine,dar te-ai gandit si la cei care nu fac multi km pe an ca sa acopere diferenta de pret la achizitionare?
Comment
-
Pai eu ce ziceam?Daca locuiam intr-un oras aglomerat si eram nevoit sa fac naveta la servici imi luam diesel.Asa,daca nu sunt nevoit imi iau benzinar,capisci?
O dam in diesel versus benzinar si nu-i bine.Last edited by D-FENS; 24 November 2011, 17:32.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment