Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce va mai place sa aruncati cu pietre-n garla.
    Tare nemultumiti mai sunteti.Altii nici pe asta nu o au.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
      daca nu s-au ieftinit nu inseamna ca-s niste supermasini la banii astia. si nici nu se vor ieftini prea mult . de ce ? ca nu prea au de unde zic eu.
      nu zice nimeni sa nu-ti iei logan , dar nici n-o ridica in slavi daca n-ai una de cativa ani sa vezi cu ce se mananca.
      lumea a fost binevoitoare cu tine si ti-a vorbit deschis si frumos, dar vad ca tu ne privesti de sus... asa-i franz ?

PS: daca o criticam si totusi am avut-o si o avem inseamna ca dorim si urmatorul model , dar sa progreseze si sa nu mai aiba atatea probleme
      eu privesc lumea de sus ? ia mai intra pe club bmw si ai sa vezi ce inseamna sa te priveasca cineva de sus. ce sensibil esti. vezi sa nu plangi. am un prieten bun si are logan 1,5 cdi de 3 ani. am condu-so de citeva ori si am vazut cum e. de aia vreau sa-mi iau si eu. eu n-am vazut nici o rugina la ea. ce vorbesti ? daca tu ai rugina la loganu tau e problema ta. daca prietenu meu zice ca loganu e bun si n-a avut cu ea nici o problema, atunci pe cine sa cred ? pe el sau pe tine ? ai vazut ? eu am prieteni seriosi care nu ma mint. inainte sa-ti iei logan trebuia sa te interesezi de la prieteni cum e. cind ai cumparat-o a fost buna. acuma nu mai e buna. sau cum ! daca loganu n-ar fi bun, atunci n-ar sta nemtii la coada sa o cumpere. ca masina ieftina este si suzuki sau pegeout, sau renault clio. sint si alte masini cu motoare mai mici si ieftine nu numai loganu. dupa cum am mai spus nu masina e de vina daca se strica ci omu care o conduce. ca multi nu stiu nici macar sa schimbe viteza, si baga motorina cit mai ieftina, si va mirati ca vi se strica masina. masina rea nu exista numai sofer prost. citeste exact ce am scris si nu o interpreta cum vrei tu.

Comment

• loganu este o masina buna la un pret acceptabil parerea mea

Comment

• adica pe club bmw ai voie sa ma privesti de sus ? sau te-au privit cu dispret acolo si ai venit pe forum logan sa-ti arati ouale ? da manelele mai incet sa vezi ce scriu ...

pe logan nu e 1.5 cdi. cel putin de 2 ori ai facut si greseala asta.

si nu mai lua drept comparatie nemtii si ce masini isi cumpara pt ca dovedeste ca tu n-ai nimic in cap si te uiti in gradina altora sa vezi ce biemvieu si-a mai luat ca sa-ti iei si tu sa fii in rand cu lumea.

PS: cand am cumparat-o nu puteam sti ca va rugini fara s-o tavalesc si nu existau loganuri mai vechi de un an. pe cine sa inteb ?
          PPS: pe tine cine te intreaba ce masina sa-si cumpere ?
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Originally posted by cosmin_BR View Post
            loganu este o masina buna la un pret acceptabil parerea mea
            corect

Comment

• Originally posted by sumedreacris View Post
              confirm si eu cele spuse de 64tzu in ceea ce priveste intretinerea la hyundai. o revizie banala e 6 mil.. si masina nici macar nu e cine stie ce
              si la un logan 1,5 dci ca sl meu cat e?! ce zici atunci de tyota yaris care are 1248 cmc si 99 cp ?! si aveo are la 1,4 l 105 cp

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                adica pe club bmw ai voie sa ma privesti de sus ? sau te-au privit cu dispret acolo si ai venit pe forum logan sa-ti arati ouale ? da manelele mai incet sa vezi ce scriu ...

pe logan nu e 1.5 cdi. cel putin de 2 ori ai facut si greseala asta.

si nu mai lua drept comparatie nemtii si ce masini isi cumpara pt ca dovedeste ca tu n-ai nimic in cap si te uiti in gradina altora sa vezi ce biemvieu si-a mai luat ca sa-ti iei si tu sa fii in rand cu lumea.

PS: cand am cumparat-o nu puteam sti ca va rugini fara s-o tavalesc si nu existau loganuri mai vechi de un an. pe cine sa inteb ?
                PPS: pe tine cine te intreaba ce masina sa-si cumpere ?
                adica tu interpreteaza ce vrei tu ca nu pricepi prea multe. oricum ti-as explica tu tot n-ai intelege. greu mai esti de cap. voi sinteti obsedati de manele. eu is de moda veche si ascult muzica rap si disco. fi tu mai destept ca mine si nu te mai contrazice cu mine ca te obosesti degeaba.

Comment

• bah, ma uit la voi, cum vreo 20 de vorbitori de limba romana (dar doar vreo 70% vorbiti/scrieti corect gramatical) va legati de un tip care probabail in ultimii 10 ani a venit in romania doar de sarbatorile de iarna si aveti pretentii sa il bage-n buzunar pe Pruteanu...
                  alora de pe "english corner" nu le corectati posturile traduse din araba/rusa/portugheza cu goagal? sau nu va deranjeaza expresiile de genul "noi fost peste restaurant mancat" !?
                  acu' sa fiu sincer, nici lui Franz nu pot sa-i iau apararea, ca s-a gasit si el cu cine sa-si puna mintea. Dar banarea lui mi se pare exagerata, au fost altii mai rai si n-au primit ban asa rapid.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ai dreptate! si nu stiu de ce a primit ban. n-a jignit si n-a injurat. ce-i drept cam mult off topic.
                    Last edited by 77sky; 25 November 2011, 23:50.

Comment

• Au mai primit si altii pe nedrept, nu e singurul. Probabil se apasa pe butoane ca in fotbal. scz de off topic

Comment

• Sa nu comparam, 88ZKO.
                        Tipul asta devenise chiar simpatic, avea bemveu pe benzina si ii dadea cu dieselul inainte.
                        La fotbal, stii foarte bine cam care erau injuraturile si jignirile.

Comment

• Nici eu nu stiu de ce a fost banat, dar vb in "culise" sa-i mai scada pedeapsa ca era simpatic.

Comment

• l-am repus eu in drepturi, nu mai tre' sa vorbim in culise
                            va rog insa sa nu mai continuati cu off-topic-ul, pe cat posibil. va mutati pe dizal vs benzol (daca s-a deschis cumva, eu retin ca e inchis tot ca v-ati certat) sau va continuati discutiile in pm. fara sa va injurati, da?
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• aaaaaaaaa m-am intors deci eu mi-as lua logan 1,5 dci sau 1,2 16 valve pt ca astea doua consuma putin. si la salariile din romania conteaza consumu cit mai mic la o masina. eu am condus logan si mi-a placut. la banii pe care il are un logan nu poti avea pretentia sa te tina toata viata, ca nici o straina nu te tine toata viata. la banii unei masini straine noi ati iei doua loganuri noi. mie ami plac dizelurile pt ca oricata greutate bagi in portbagaj si oricati sint in masina-tot asa trage motoru ca si cum ai fi singur in masina si cu portbagaju gol.

Comment

• Cum adica la banii care ii dai? Pai luase cineva de pe forum un Logan versiunea muuult sub vechiul ambiance si a dat 7000 euro. Foaaaarte putin pentru nimic nu?)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google