Si eu sunt de parere ca nu va mai dura mult pana la al 3-lea Razboi Mondial.Poate asa se mai schimba ceva si pe la noi.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Avand in vedere ca trebuie inventate crize peste crize, ca barilul de petrol sa ajunga sus de tot iar veniturile ale populatiei sa scada continuu, eu zic sa nu aruncati banii pe nicio alta caruta noua ci sa-i folositi pentru carburant la actualul trocarici.
Masina noua si scumpisoara ca Jetta, Cruze, in rate e cea mai proasta decizie pe care o poate lua cineva, acum. Numai CASCO impus de banca/firma de leasing se va ridica la sume frumusele lunar, bani de care puteti cumpara carburant sa alimentati Loganul si sa va faceti treaba.
Comment
-
-
Pentru mine un lucru e clar,nu as mai face un credit pentru alta masina.Am facut in anii trecuti si n-a fost usor,dar acum!Voi trage de Loganul asta cat voi putea.Daca voi avea sansa de bani mai multi,urmatoarea masina va fi DOAR cu banii jos.In momentul asta daca as putea,un "Chevy" Cruze mi-ar place.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu cred că acum mai sunt mulți aceia care ar mai cumpăra în rate. Dar nici cu banii jos. Omul își drăm uiește (lol, bagă bip, de-aia am despărțit) banul mai cu foc acum. Te gândești că vremurile sunt tare nesigure, incertitudinea e mare, inflația, deși pe hârtie o fac mai mică, este în realitate crescută, iar prioritățile sunt altele.
ÃŽn afară de aceste chestiuni de ordin obiectiv, personal, adică subiectiv, prefer să folosesc banii pentru a mă plimba, în loc de a avea (altă mașină). Dar, oricum, Logan n-aș mai lua.Last edited by ursamajor; 15 December 2011, 14:13.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Si eu ma gandeam sa-mi schimb Loganul,dar dupa ce am citit pe aici, UE se va desfiinta, in curand va incepe razboiul, asa mai bine imi montez pe capota o mitraliera si mai vedem...dupa.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Neaparat,trebuie sa fie ...de origine.
In fine sa nu fim asa de pesimisti, altfem vom sfarsi la azil.Cumparati Logan sa iesim din criza, chiar daca intram in altceva.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
De cumparat alt Logan nu, de cumparat alta rabla noua si mai scumpa, nu, de vandut Loganul asta vechi, nu. Dati-i bice, ca merge si asta. In rezervor sa fie ceva si noi sanatosi.
Cumparati Logan sa iesim din criza, chiar daca intram in altceva.
Comment
-
Si eu glumeam, cand ziceam ca intram. N-ai cum intra in criza daca n-ai iesit niciodata, Romania fiind vesnic un stat aservit unor interese iar poporul un neam de sclavi cu venituri mici, cat sa o duca de pe o zi pe alta.
In Romania cand benzina era ieftina (dupa 1990), masinile erau scumpe si rare, apoi au aparut foarte multe masini si benzina devine tot mai putin accesibila.
Loganul e o masina facuta sa tina destui km, la ce bun alta troaca noua?
Nu sunt bani-asta veche
Sunt bani-ceva superior Loganului sau vacante, cheltuieli personale etc
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostSi eu ma gandeam sa-mi schimb Loganul,dar dupa ce am citit pe aici, UE se va desfiinta, in curand va incepe razboiul, asa mai bine imi montez pe capota o mitraliera si mai vedem...dupa.
munitia domle` munitia! nu luati de la rusi de contrabanda, ca-i proasta si fasaie.
... deespre ce se vorbeste aici?internal combustionizer
Comment
Comment