Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu ma iau dupa forum. a fost la stiri ca o vor fabrica numai in canada si va pleca de la 10.000 eu. daca mint ei mint si eu

Comment

• Sursa care a dat stirea cita persoane din conducerea Grup Reno. Poate intre timp s-au razgandit, asupra locului unde va fi fabricat modelul cat si a pretului.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• dupa cum vad dacia mai ales in ultimul timp, cred ca vor schimba doar locul de fabricatie, nu si pretul. in auto-bild era un interviu cu presedintele dacia (un francez pe care nu tin minte cum il chema) in care spunea ca urmatorul logan va fi fabricat in maroc, printre altele si datorita costului de transport, fabrica urmand sa fie undeva pe coasta, f aproape de port. si daca e cum se spune, ca are platforma de fluence ,ma indoiesc ca va fi vreun pic mai ieftina de 10.000

Comment

• Pentru piata europeana nu are cum sa fabrice Loganul in Maroc, ar insemna ca pe langa toate celelalte taxe sa se mai plateasca si taxe vamale, deci no way..

Comment

• de ce sa plateasca? si din maroc in franta e o aruncatura de bat. si oricum, in mod clar nu se mai bazeaza pe piata romaneasca care a scazut drastic. in interviu ziceau ca se indreapta spre asia si africa. in germania au cam terminat de mult. daca vrei ne intalnim si iti dau sa citesti cu ochii tai. fabrica din maroc exista de mult. crezi ca pana acum au platit?!
            Last edited by B997NDL; 21 January 2012, 18:43.

Comment

• Pentru ca orice produs care provine din spatiul extracomunitar este supus taxelor vamale iar masina se va comercializa cu siguranta in toate statele membre UE.

Comment

• nu,daca e produs de o firma din uniunea europeana. tu crezi ca americanii platesc taxe pe nike care sunt fabricate toate in china?! mai intereseaza-te sau puma...etc

Comment

• Eu unul nu stiu cum e cu opincile chinezesti cu simbolistica manelistica, vandute americanilor desculti dar stiu sigur ca reno, in buna-i traditie, va scumpi troacele.
                  Keyboard error or no keyboard present.
                  Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• darnu la va scumpi din cauza ca le fabrica in maroc sau rusia si trebuie sa plateasca taxe de import. am zis deja mai sus ca logan 2 va pleca de la 10.000 eu. una dintre cauze va fi ca vor sa faca ceva mai bun pe platforma fluence. daca ar fi prea ieftine cine ar mai cumpara renault?

Comment

• Or sa evolueze si marocanii la salarii si or sa plece si de acolo.Mutarea in alte partii ale Africii gen Rwanda este ultima varianta cu salarii derizorii.Acolo cred ca ar face un superprofit.Logan 3 made in Zimbabwe o sa urmeze.Cica marocanii vor avea un salariu pe jumatea celor de la Mioveni.
                      Last edited by karlos12; 22 January 2012, 15:48.

Comment

• ...si calitatea?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Pina la urma e politica oricarei firme sa produca profit, chiar daca asta inseamna forta de munca ieftina si cheltuieli reduse, iar Grup Reno nu face decat sa-si adapteze productia functie se situatia economica generala; nu vad de ce va agitati. Piata va da verdictul despre ce se ce se produce in aceste conditii.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                            ...si calitatea?
                            de ce?! acum e calitate?

Comment

• Vom trai si vom vedea.Daca esti asa pretentios de ce ti-ai luat Logan?
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu zic ca o masina de 7 ani vechime la care am schimbat doar un termostat de 50 de lei, in afara de consumabile si pe care am dat 6400 de euro NOUA e totusi de calitate.
                                Aaaaa, ca n-are fite pe ea, e cu totul alta discutie, fitele se platesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google