Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• luati-va grand cheerokee cu motor de 4litrii, dar tare mi-e ca la ala o sa va plangeti de consum.
    Zi-le sa se intereseze si de impozit.

ps: duster 2 litrii 150cp benzol se vinde in rusia :P
    Doar sa-l iau cu GPL din fabrica, altfel nu m-ar interesa. Un Kia Sportage 2.0 benzina, isi facea de cap la consum, acum pe GPL iese mai bine la consum.
    Totusi, la un SUV se merita un diesel, pentru cuplu.

Comment

• 1.5 - 115 pute, 1.9 - 105 miroase a primavara. Dar nah, romanu' inca n-a aflat ca nu mere si cu varza unsa si cu untura-n pod.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Dacau mi-as permite altceva cu siguranta mi-as mai lua.Sunt la al2-lea logan si mi-ar place un 1,6 16v sau 1,5 85cp.De gpl m-am cam saturat -dar la bani....Nu poti merge mai ieftin.

Comment

• Daca mi-as achizitiona un logan, as opta fara sa stau pe gandru pentru 1.6 16v.
          Daca as lua logan 2 as merge pe motorul diesel de 110cp 6+1.
          Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• Originally posted by Seba View Post
            qashqai de 115cp 1.5dci v-ar coafa, dar pe dacie va trebuie 1.9? toti aveti impresia ca masinile astea is submotorizate. nu va mai cumparati, daca nu va plac, nu va obliga nimeni. luati-va grand cheerokee cu motor de 4litrii, dar tare mi-e ca la ala o sa va plangeti de consum. si ala nu costa 15000 de nou, asa-i?
            ps: duster 2 litrii 150cp benzol se vinde in rusia :P
            dar de ce te enervezi asa?? a zis cineva ca e subturat?? este o masina foarte buna nu a zis nimeni sau cel putin eu nu am zis ca este subturat, tocmai dasta cand vrei sa-ti iei masina poti sa alegi intre variantele de motor, nici pe tine nu te obliga nimeni sa-ti cumperi o masina cu mottor mai mare de 1.6 sau 1.5, poate ca uni nu se uita neaparat la 1 litru sau 2 % in plus, asta nu inseamna ca nu ne plac masinile Dacia, am fi vrut sau cel putin eu as fi dorit putere mai mare, si sunt constient ca pot sa-mi iau alta masina sa renunt la duster dar intervine problema banilor si aici iti dau dreptate... bafta

Comment

• Pentru mine proasta tratare anticorozivă (dac-or face așa ceva) e primul motiv pentru care n-aș mai cumpăra Logan, în afara celor spuse mai demult privitor la mașina de 5000 de euro - minciună sfruntată. Deși n-am decât câteva punctulețe de rugină de 1-2 mm (deh, avantajul/dezavantajul albului, se văd imediat) după 7 ani, am văzut la alții multe probleme de gen, mai grave și mult mai de timpuriu. Dealtfel, sunt raportate pe forumurile Logan, dacia etc.
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• @cata: nu-s suparat, sunt doar satul de ani de zile pe forumul asta sa vad pretentii peste pretentii, de masini de 20000 de euro, dar cand ma uit la motorizarea celor cu comentariile respective, 9 din 10 au 1.4mpi ambiance, adica ala fara servodirectie, fara geamuri electrice macar pe fata, etc...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• buba majora la logan e tablaria. nu au fost ei in stare sa trateze tabla sa tina 10 ani,nu mai mult.10 ani nu era mare scofala.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                    Pentru mine proasta tratare anticorozivă (dac-or face așa ceva) e primul motiv pentru care n-aș mai cumpăra Logan, în afara celor spuse mai demult privitor la mașina de 5000 de euro - minciună sfruntată. Deși n-am decât câteva punctulețe de rugină de 1-2 mm (deh, avantajul/dezavantajul albului, se văd imediat) după 7 ani, am văzut la alții multe probleme de gen, mai grave și mult mai de timpuriu. Dealtfel, sunt raportate pe forumurile Logan, dacia etc.
                    da intradevar este o problema cu tratarea tablei de pe masina, a mea are 5 ani si ma gandesc foarte serios so duc in service ca daia am garantie anticoroziune de 6 ani (cred), am dat din greseala ghederele de la geamuri jos si m-am cam speriat ce am vazut pe acolo, am niste puncte si pe plafon de fapt 2 care sunt la fel de 1-2 maxim 3 mm dar in timp se agraveaza, cat o so mai tin, ca ma cam bate gandu la un duster dar pe la anu, in rest nimic de zis chiar arata super bine vopseaua pe ia, cel putin toti o lauda cand le spun cati ani are masina, acum cele de pe plafon poa sa fie si de la pietricele ce mai sar din rotile altora, dar ma voi duce in service cu ia

Comment

• Pentru Duster ar merge perfect 1,6 dci.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• si ce pret o sa aibe?numai motorul ala 1,5 dci 110 e 16300 lei.asta 1,6 dci cred ca bate 20000 lei.sigur si pretul dusterului sare de 20 mii euro.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Numai din motor ar fi cam 1000 euro in plus. Care se justifica.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by cata89ro2000 View Post
                            ...daia am garantie anticoroziune de 6 ani (cred)...dar ma voi duce in service cu ia
                            Eu n-aş miza pe asta. Nu mai ştiu cum e acum, dar la vremea când maşina mea avea 5 ani, am observat un mic punct de rugină undeva unde se întâlneşte rama geamului şoferului cu chederul ce şterge geamul la exterior, înspre încuietoare. Le-am arătat-o şi mi-au zis că am pierdut garanţia fiindcă nu am făcut toate reviziile la ei pe perioada garanţiei (eu făcând la ei doar prima revizie, restul în service-uri cu nimic mai prejos decât Dacia, dar mult mai prietenoase la preţuri). De parcă ar avea ceva tabla cu schimbul de ulei, de bujii sau de plăcuţe de frână. Mi-am rezolvat treaba singur (era un punct mic şi s-a remediat uşor).

Comment

• ce nesimtiti, inseamna ca pot sa-mi iau adio, daca nu am fost inspirat sa o zgarii toata in perioada cand aveam casco fara franciza, asta e, bine ca mi-ai spus sa ma mai enervez cu aia pe acolo
                              Last edited by Seba; 23 April 2012, 23:06.

Comment

• Am spus că nu ştiu cum mai e acum. Posibil să fi revenit la sentimente mai bune. Încearcă.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google