incearca sa configurezi un dci laureate. al meu a fost 10500 in 2009 pt ca n-are vopsea metalizati si jante aliaj. mai pune vreo 1000 si tichetele alea nu le cumperi ?
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Pacco View PostPCH eu nu stiu de unde ai scos preturile alea.
Uite pe site-ul Opel: http://www.opel.ro/tools/model-selec...toturisme.html
Astra Classic III pleaca de la 12.500 E si nici macar nu ai aer conditionat.Dai 12.500 E pentru ce?
Originally posted by Cezar View PostTu compari cu 1.6 16v. Cati isi cumpara cu motorizarea asta, si cati cu 1.2 sau vechiul 1.4?
Cei care isi cumpara logan nou, in proportie majoritara, dau 8000 euro pe masina. Gaseste una de 8000, nu de 11000.
PS: opel corsa? Clio?
Una, pai e reclama la Symbol pe toate posturile tv la doar 5000 de euro cu trei rable. Iar opel corsa sunt sigur ca nu rugineste dupa 3 ani.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post... si tichetele alea nu le cumperi ?
Vreti o analiza curata? Puneti preturile clare (eventual cu discount-uri nu tichetele rabla) unul langa altul si vedeti ce iese. Si nu comparati preturi de benzinare cu preturi de dieseluri.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Logan4Me View PostDa asa este...asta deocamdata ca nu se mai gaseste tichete la centrele remat....au stat toti bisnitarii si le luau cu 16-17-18-19 si le da pe net cu peste 25 de milioane....
Sa speram ca Ministerul o sa mai dea tichete.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by narcisclement View PostIntradevar nu exista raport calitate-pret-dotari mai bun decat la logan. Personal sunt la al 2-lea logan si acum ma gandesc sa-l schimb si pe acesta cu unul nou(la cum sunt creditele acum altceva nu i-mi pot lua-deh bugetar). Dar la 140000 km sa nu schimb nimic la directie si suspensie si inca sa nu bata deloc mi-a intrecut orice asteptari.Foarte multumit de el.
Daca luam in considerare doar raportul pret/dotari, mai treaca-mearga, dar calitatea cam scartaie deocamdata.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View Post@Cezar: ce are Clio?
Symbolul daca-l prinzi la oferta e la pret de Logan. Cam asta-i singurul care a mai ramas. Nu stiu daca mai sunt la vanzare Pejo 206 Sedan si Fiat Albea concurentii directi ai Loganului(Aveo deja canta in alt club).
Symbolul e ok, acelasi Logan, dar deghizat.
Fiat Albea e horror din foarte multe puncte de vedere. La fel si 206 Sedan.
@ndl: daca ti-o iei in leasing, atunci mai pune 3000 euro din moment ce poti sustine rata. Eu cand imi iau o masina ma uit la ce bani am (sau ii pot avea, creditandu-ma). Daca zbor pretul masinii cu 30%, pai ce smecherie am facut? Vreau sa ma insor cu masina? Imi fac rata 20 de ani?
Comment
-
Originally posted by Logan4Me View PostDa asa este...asta deocamdata ca nu se mai gaseste tichete la centrele remat....au stat toti bisnitarii si le luau cu 16-17-18-19 si le da pe net cu peste 25 de milioane....
Sa speram ca Ministerul o sa mai dea tichete.
Comment
-
@ Seba Asta am facut si eu in ultimul timp, am renuntat sa mai caut tichete. La sfarsitul anului sigur o sa sune ei ca sa le dea sub 1500 doar ca sa scape de ele. Daca oamenii ar fii putin mai destepti si nu ar avea nevoie acuma de o masina noua acum sigur asa ar proceda.
Comment
Comment