Da..cam asa ia in jur de 5%.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu unul as mai cumpara Logan sau Sandero, dar nu la pretul de catalog. As cauta o masina intretinuta al carei proprietar doreste sa scape de ea pentru ca vrea un upgrade. Loganul nu te imbolnaveste de inima ca un Passat nou lasat in fata blocului, pe unde trec toti si-ti dau cu plasele in el, ti-l zgarie. Masina de fite nu face decat sa atraga problemele. O portiera infundata, un os aruncat de un vecin pe tavan. Nu mai spun de costurile de intretinere, revizii costisitoare. Loganul este o masina pentru omul mediu din Romania, care isi face treaba de oras cu drumuri nationale de rahat. Intretinerea ei nu costa ca un Passat. Cand vom avea sosele ca in Germania, cand voi avea un garaj unde sa-mi tin masina, cand voi castiga ca in Vest, atunci o sa-mi iau si o masina mai buna. Orice masina arata bine la inceput pe urma devine un maldar de fiare. Deci chiar si cu posibilitati peste medie, as lua un Logan pentru activitatile curente.
Comment
-
Eu daca ar fi sa-mi schimb masina, as lua sigur tot logan pentru ca este o masina buna si usor de intretinut.Cu dci-urile stiu ca-i loterie curata,dar pana acum eu nu am avut probleme cu motorizarea diesel(65 cp).Asa ca daca va aparea logan 2 si daca va avea motorul dci de 110 cai urmatoarea mea masina aceea va fi.
Comment
-
Exista pe patru tuning poze cu noile modele dacia logan si sandero. Doar ca sunt in teste, si sunt mascate bine. Este partea 2-a. Acuma se observa mai bine masina. In partea 1 erau toate camuflate.Attached Files- dacia-logan-2-dacia-sandero-2-renault-fluence-6de4811c08960b4c45-0-0-0-0-0.jpg (89.8 KB, 151 views)
- dacia-logan-2-dacia-sandero-2-renault-fluence-84ae311c088f867982-0-0-0-0-0.jpg (115.5 KB, 146 views)
- dacia-logan-2-dacia-sandero-2-renault-fluence-2533411c08908e1a27-0-0-0-0-0.jpg (96.4 KB, 145 views)
- dacia-logan-2-dacia-sandero-2-renault-fluence-b775c11c08928145f0-0-0-0-0-0.jpg (91.4 KB, 148 views)
Last edited by CSH; 29 June 2012, 08:23.
Comment
-
Originally posted by cipidelu View PostSalut. Sunt foarte multumit de loganul meu diesel, 135.000 km fara defecte majore....da, mi-as lua aceeasi masina, pt. ca daca stii ce-i trebuie, este ok.
..................... ulei LIQUI MOLLY - nemtesc, schimb la 10.000 - 13.000 km, dat in gura cat poate - ca asa-i place....3000 - 3500 - chiar 4000 rot/min....nici o treaba cu injectoarele, pompa sau altceva................................
Eu am mai spus in trecut, cel putin 50% din probleme la dizal sunt cauzate de coducerea defectuoasa.
Urmati exemplul si se vor diminua problemele cu injectoarele.
Nu mai incercarti consumuri de 3,8-4% doar ca sa faceti o economie tampita la carburat, un 5-5,5% si nu aveti treaba cu motorul (cel putin 50% din posesorii predispusi).
PS: e un dizal mic, turati-l in 3000 rpm, nu mergeti cu pedala de acc calcata (am vazut multi!) cu 1500-2000 rpm ca-l ia dracu repede, sub 100000 km si un rand de injectoare schimbate...Last edited by Octavian; 29 June 2012, 18:37.
Comment
-
Originally posted by ham04 View PostSedanul nu-mi place ca forma, hatch-ul e mai placut ochiului ca forma, aduce un pic la spate cu golf IV, cel putin asa mi se pare.
e prima oara cand vad pozele cu cele 2 masini... A doua masina (noul logan) observ ca-i prima masina la care i-au adaugat 20 cm de portbagaj si i-a pus bara spate de la logan 1 ph2. Cat despre prima masina e un sandero cu bot de duster... Nu cred ca o sa fim impresionati de noul design... Probabil nouatatea consta in dotarile interioare + diferte optionale liuate de la lodgy (ecran cu touch si altele).
Personal nu-mi placea cum arata niciun model dacia (ar tre sa angajeze alti designeri) pana aseara cand am vazut la semafor un lodgy .... Cred ca-i primul model nou dacia by renault care arata bine...Last edited by db16cos; 30 June 2012, 10:57.DB16COS
Comment
Comment