Originally posted by fanrenault
View Post
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Maaa,renault a inventat caroseria hatchback,sedan,monovolum, in formula 1 are traditie,multe altele..... Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc
Originally posted by mr.K View PostSi, cat e macheta de Logan II? Ca doar pe asta si-o vor cumpara majoritatea romanilor.
Comment
-
Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc
Uite ce face un Logan, din 2005 cu garda la sol mai jos.
http://www.youtube.com/watch?v=x1TXY...eature=related
Mai mult se vinde dacia afara,decat la noi ;)Last edited by mr.K; 10 July 2012, 16:38.
Comment
-
Originally posted by fanrenault View PostMaaa,renault a inventat caroseria hatchback,sedan,monovolum, in formula 1 are traditie,multe altele..... Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc
Mai mult se vinde dacia afara,decat la noi ;)
Comment
-
Originally posted by Sir Andrew View PostPCH...nu ai inteles nimic. Dar nu ma surprinde. E plina Romania de conationali ca tine, si ne intrebam de ce ne merge rau.
Offff.......romanica!
Originally posted by fanrenault View Post"Doar MASINI au mai ramas sa faca."-- nu fac masini? )) ex: R. megane ,laguna,clio,twingo,koleos,espace (cea mai sigura masina din lume) ,etc si sutn masini superbe,nu ai urcat in megane 3 rs sa vezi acolo.....
"Sunt saturati deja."---sa.au saturat romanii lasi de ei insisi!
Comment
-
ex: R. megane ,laguna,clio,twingo,koleos,espace
Koleos e opera unui pictor nebun plecat la pescuit de fluturi cu undita. Asa frumos este, chiar superb.
espace (cea mai sigura masina din lume)
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postfiltrul de motorina se schimba la 20.000.km (40, 60 .....)
deci nu poti sa il pui ca facand parte nici din revizia de 10.000. sau cea de 30.000
cine crezi ca schimba filtru motorina la 20 mii si la motorina noastra?! am vreo 5000 km si alimentez numai omv de top si deja cred ca trebuie sa ma duc sa purjez filtrul ca a sarit consumul
Comment
-
Originally posted by fanrenault View Post"Offff.......romanica!"--adica cei ca tine! ;)
Regret ca nu am luat un logan si un symbol sa vad cum sunt coapte de rugina (in special loganul) dupa 1,2 ani Ooooffff....ce a fost in capul meu, nu stiu!
Fanii reno, aveti grijE la o rafala laterala pe autostrada, ca e grav!
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Sir Andrew View PostCeva de genul...
http://www.youtube.com/watch?v=XcRNsvR9f84
i-am rupt si pe astia.. le-am aratat ce inseamna masini. cand au vazut ce face renaultul fugeau ca iepurii din calea lor
Last edited by B997NDL; 10 July 2012, 16:50.
Comment
-
Mama ce frumusete....Andrea Pininfarina a facut un preinfarct de ciuda cand a vazut designul colosal al acestei "masini"....frumoasa e ma! Mrk, ne cumparam si noi cate una? Are 12 stele la siguranta
Comment
Comment