Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am un poster cu ea deasupra capului.

Abia astept si Logan II, sa am 2 postere.

Comment

• @B997NDL,eram in viteza a 5.a de la 80 kph.
      Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• RS-ul ala e o masina intalnita la toate colturile de strada, sau de ce tot faci referire la ea?
        Mai e si o roaba de bani.
        Iar Focus ST da cu ea de pamant.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
          cine a zis ? eu schimb in la 10000 filtrul de motorina. adica anual. si asa recomanda si ei. la dacoserv militari in dec 2011 filtru ulei, filru aer, filtru motorina+ manopera 390 lei cu reducere. uleiul l-am adus de acasa (elf evo) ca la ei costa mult.
          cine crezi ca schimba filtru motorina la 20 mii si la motorina noastra?! am vreo 5000 km si alimentez numai omv de top si deja cred ca trebuie sa ma duc sa purjez filtrul ca a sarit consumul
          eu am schimbat numai la 20.000.km si nu am probleme. (alimentez Rompetrol si Petrom)
          daca te uiti in carnetul de intretinere al loganului (cel cu planul de revizii) la pagina 7 o sa vezi ca filtrul de carburant se schimba la fiecare 20.000.km

cei din service sunt direct interesati sa schimbe cat mai multe ca doar este pe banii clientului
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Megane III 265 e cea mai rapida masian hatchback din lume.

Comment

• Sau seria limitata, Focus RS 500, HAHAHAHAHA!

Si cea mai rapida berlina care e?
              Last edited by PCH; 10 July 2012, 16:56.

Comment

• O masina nu ajunge sa fie cea mai rapida in linie dreapta, mai trebuie sa se si opreasca, ca mai stea si pe curbe, eventual sa nu ia foc etc.

Din ce am vazut la designul Renault, Logan II nu cred ca va fi o masina SUPERBA. Ba dimpotriva.
                Last edited by mr.K; 10 July 2012, 17:00.

Comment

• Originally posted by fanrenault View Post
                  Megane III 265 e cea mai rapida masian hatchback din lume.
                  uite cum trebuie sa arate o masina

Comment

• Nu prea cred ca face RS 500...sincer, dar nu e problema mea asta!

NDL, cum dau like...aia e MASINA!

Comment

Da bre, dar nu-i SUPERBA. Koleo este, Clio este.
                      Mai ramane sa fie si Logan II.

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                        eu am schimbat numai la 20.000.km si nu am probleme. (alimentez Rompetrol si Petrom)
                        daca te uiti in carnetul de intretinere al loganului (cel cu planul de revizii) la pagina 7 o sa vezi ca filtrul de carburant se schimba la fiecare 20.000.km

cei din service sunt direct interesati sa schimbe cat mai multe ca doar este pe banii clientului
                        si eu am interes sa nu cada injectoarele pt 130 de lei cat e un filtru de motorina. chiar daca nu fac 10 mii tot il schimb daca a facut anul

Comment

Cu ce e asa de superior designul aceluit bmw?

Comment

• mie asra mi se pare floarea si miezul designului celor de la renault

@fanrenault
                            pai de ce nu ne-ai spus ca vorbim cu Ray Charlles, deci tie iti place renault-ul la pipait...
                            daca tu pui asemenea intrebari...
                            Last edited by B997NDL; 10 July 2012, 17:10.

Comment

• Originally posted by fanrenault View Post
                              Cu ce e asa de superior designul aceluit bmw?
                              Hahahhaa....m-am prins! Te tii de sotii!

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                                filtrul de motorina se schimba la 20.000.km (40, 60 .....)
                                deci nu poti sa il pui ca facand parte nici din revizia de 10.000. sau cea de 30.000
                                Masinile care au revizii la 10k schimba filtrul o data la 2 revizii. La mine intervalul de revizii este de 15k si contine schimbarea filtrului de motorina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google