sunt posesorul unui 1.5dci laureate de 1 an ai 4 luni, iar acum mi s-au dus injectoarele, pe care le-am reparat cu kitul magic,apoi fiind super distrus de suparat m-am hotarat sa il vand si am spalat motorul operatiune in urma careia mi sa aprins martorul de la bujii si clipeste iar in functie de clipit se tureaza motorul singur, merge haotic, dupa diagnoza si mers prin service mi saa spus ca sa dus senzoru de la acceleratie. sincer daca stiam ca voi da 9700 de euro iar dupa un an si 4 luni va trebui sa bag o caruta de bani nu imi luam kk asta de masina in veci si pururi, dar asa se intampla cand nu iti asculti inima si crezi ca romanii inafara de buleala sunt in stare sa faca ceva bun. ma cu banii aia imi luam masina de 4 ani veche iar de se strica nu imi era ciuda, doamne ce bou sunt, imi vine sa imi smulg parul din cap, dar lasa ca o vand eu si sanu mai aud veci si pururi de logan
si prin faptul ca imi luam "masina" am vrut sa spun masina nu cavou pe roti mortii mamii ei de masina
si prin faptul ca imi luam "masina" am vrut sa spun masina nu cavou pe roti mortii mamii ei de masina
Comment