o gandire sanatoasa. din ciclul "o blana la vremea ei, mai buna ca 10 femei/un circuit parcurs bine satisface pe oricine"
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu musai. eu unul ma gandeam serios la dizal, prin prisma kilometrajului, dar fiind la limita, problemele cu injectoarele si pompa m-au descurajat. stiu ca multi se mira de ce zic acum, dar da, ma gandeam si eu in unele zile sa devin "tractorist" si sa renunt la "polizoare".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
La mine treaba e mai simpla. Mi-am luat logan diesel SH, am dat o treime din pretul unuia nou. Daca ar fi fost sa iau nou, sigur nu as fi facut-o avand in vedere probleme Dci-ului, nici acum daca as avea 10mii de E nu as face-o. In schimb as lua 1.4Mpi la 5900E nou sau poate 1.6. Oricum in maxim 2-3ani valoarea unei masini se injumatateste, deci de ce as da 10mii pe o masina si apoi sa iau pe ia 4500-5000?
Am vazut Dci-uri care dupa 30mii km au schimbat toate inj. si pompa. Mie macar nu imi pare rau, am schimbat un inj. asta toamna. De atunci am mai facut vreo 10mii km. Daca se mai strica unu mai dau 450Ron si il repar si gata. La mine pompa nu baga multa pilitura, deci posibil sa mai tina o vreme, dar daca se strica o repar si gata. Cine spune ca nu se repara si ca trebuie noua probabil nu a fost vreodata prin service, sau a stat doar la salonul de primire. Si daca trebuie rezervoru curatat, il curat si pe ala nu costa asa mult. Si daca se mai strica un injector dupa asta sau doua -3, le repar si mai fac 10mii km, la urma o vand si mai pun 2000E si imi iau alta si gata.Last edited by lord_wader; 26 January 2010, 13:40.
Comment
-
Masina noua are un anumit target. Eu de ex, sunt comod. Am avut putini bani, si am vrut macar AC. Nu-mi place sa-mi murdaresc mainile inainte de a pleca la lucru, si mai ales intr-o masina care trebuie sa ma duca.
Sigur ca la 8155 euro, cat a costa masina asta ( 1.4 laureate), puteam lua ceva mult mai confortabil si mai elegant ca SH.
Dar am preferat sa stau linistit, renuntand la un eventual confort ori sportivitate.
Revenind la topic, daca ar fii sa iau iar masina cu banii jos, da. In rate/leasing, poate nu. Daca apare alta masina, cu un raport calitate/pret mai bun, il dau dracu de Logan. Dar momentan, nu prea vad cum...
Comment
-
aha. numa' tabla nu prea are...cat despre fiabilitate/performante/costuri nimeni nu zice mai nimic, pt ca s-au vandut asa de "multe" ca e greu sa gasesti 10 bucati ca sa faci o statistica...eu unul prefer sa nu fiu cobaui pe modele noi-lansate. cezar cred ca la fel...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Cezar View Post.Daca apare alta masina, cu un raport calitate/pret mai bun, il dau dracu de Logan. Dar momentan, nu prea vad cum...
Comment
Comment