salut.....eu unul cred ca loganul este o masina ok pt romania si in general pentru buzunarele romanilor.....o recomand cu incredere (exceptand motorizarea 1.4 mp3)...a mea are 5 ani si 62000,no problem....
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu ma dci de 85 iar tata miu dci de 70 , a lu tata miu are acusi 3 ani eu peste 2 ani , n-am avut nici o problema insa daca ar incepe sa-mi faca necazuri oricare din ele as sta serios sa ma gandesc daca nu as cauta o motorizare mai exact un motor pe benzina de 1.6 16 v sa-l pun in loc de diesel , repet inca merg amandoua perfect dar la cate am citit pe aici nu stiu dac-as cumpara injectoare turbine si alti draci daca m-ar lasa , vedem pe viitor ce va fii ...''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
alea le schimbi daca-ti bati joc de ele, in general conducand subturat si nelasand turbina sa se raceasca dupa drumuri lungi. altfel, turbo-dieselurile pot implini varste considerabile fara reparatii capitale.
nimic nu-i mai fiabil ca un aspirat natural, dar nici nu mai tii tu probabil masina dupa atatea sute de mii de km cat poate sa duca un diesel turbo.
stai pe pace. uita-te si tu la parcurile auto de Symbol-uri dci de la agentii de vanzari. kilometrii de nu-i mai stie nici ma-sa, dar merg de rup. ia intreaba-i cum dau talpa la masini. ca au nevoie sa acopere cate 2-3 judete si in deplasari alearga masinile de le gasesc dracii ca sa mai ajunga si pe-acasa. poate n-or stii ei ca tocmai asta le intretine masina in parte [fara exagerari de prost gust de taran cu 3 clase ca trenu: 2 clase si cuşetă], dar efectul e acelasi.Last edited by bro; 26 February 2010, 23:33.
Comment
-
-
eu unul deocamdata nu mi-as lua alta masina, ca nu am nevoie
a mea o duce foarte bine de 5 ani incoace si nici nu da semne de oboseala
insa daca ar fi cazul sa iau alta masina, fara indoiala as lua un 1,6 16v
m-am mai gandit la octavia tour, care are ceva optionale interesante, insa diferenta de bani este peste 3000 euro
deci, daca nu-mi creste brusc venitul la peste 1000 de euro pe luna nici nu ma gandesc la alta masina in afara de logan
si inca un lucru, pentru cei care gasesc rugina pe sub chedere, puncte de vopsea pe axul cu came, etc......:bai fratilor, voi aveti muuuuult prea mult timp liber
Comment
-
Comment