Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mi-as lua un 1,4 ca a doua masina ca is reusite motoarele astea chiar daca unii spus ca-s puturoase etc.fiabilitatea si-au dovedit-o

Comment

• salutare, eu am un preferance, dci din 2007 si sunt multumit de el, as fi si mai multumit daca ar avea mai multe dotari..... daca ar fi sa o vand pe asta probabil m as orinenta la un prestige tot diesel
      am facut cu ea aproape 55000 pana acum si in afara de revizii, si niste mici modificari (muzica , lumini , jante aliaj) chiar nu am avut belele
      Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
      www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• Sunt fericitul posesor a 3 logan 1.6 full....112.000km, 163.000 si respectiv 207.000km iar acum mi-am propus sa mai cumpar 3 logan 2. Pentru drumurile noastre sunt ideale...suspensie rigida, garda la sol ridicata, motoare fiabile....sunt foarte multumit...cu toate ca s-ar fi putut si mai bine.
        TAXI M2O

Comment

• Originally posted by dany_m2v View Post
          Pentru drumurile noastre sunt ideale

bine spus. asa, daca e sa iei o masina, mai "masina" decat loganul, tot te poti trezi cu surprize.
          multe bmw e46 (facelift), fabricate dupa 2002 au ceva probleme la partea electrica
          la audi am mai aflat de probleme la suspensie, servofrana, volanta
          peugeot - alea mai vechi au probleme grave cu puntea spate, astea mai noi cu ambreiajul/volanta (astea cu ambreiaj dublu sau cum s-o chema)
          o ruda de-a mea si-a luat acum cativa ani vw touran si in primii 3 ani i-a cazut cutia de 2 ori.
          treaba cu injectoarele la logan e la fel ca la toate masinile care folosesc injectoare delphi (de la ford, renault, peugeot, fiat pana la logan) si din ce-am inteles e din cauza motorinei destul de proaste de la noi.

e loterie mare. nu mai exista masina perfecta. eu mi-as lua logan nou fara sa stau prea mult pe ganduri... doar ca ceva mai dotat.
          internal combustionizer

Comment

• as cumpara logan din nou dar de data asceasta cred ca diesel(sper)

Comment

• eu daca as mai cumpara..poate dupa ce repara astia drumurile.pana atunci mergem pe jos.asta daca nu ma bate unul ca trec strada prea incet.acum stiu ca o sa treaca multi ani .nici dusterul nu prea cred ca are mai multe sanse pe drumurile noastre.la 50 mii cred ca e pe masa de operatie cu suspensia.drumurile noastre cam bat spre offroad.toate masinile sunt supuse unui astfel de tratament.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• cu siguranta as mai cumpara logan,si cu sigurata pe benzina!prefer fiabilitatea!

Comment

• cu siguranta nu as mai cumpara "marele" motor DCi,si nici atat tdi,dti......si tot ce tine de motorina! NICIODATA! te apuca plansul: 900 de lei un injector pt logan!
                  TRAIASCA MOTOARELE PE BENZINA!

Comment

• ...tot Logan as cumpara,tot 1.6,sau 1.6 16v\in functie de bistari,daca nu apare ceva mai puternic,cine stie....
                    Last edited by ROY; 11 April 2010, 07:43.

Comment

• am dci abs plus din iulie 2007 si 110.000 Km, pana acum nu am avut nici un fel de problema, schimbat placute de 2 ori, filtre, ulei si in curand a doua distributie. Nu regret achizitia, a doua masina sper sa vina la anul, dar nu va mai fi logan. O sa tind catre un SUV, acum ca familia se va marii . Dusterul nu intra in discutie, tinand cont de raportul pret/dotari/calitate.

Comment

• Da, As mai cumpara "Golan". E ok, il am din 2006, echipare Laureat,1.6 mpi. Merge brici, l am dus prin tara lovistei, la lacul vidra, si prin alte locatii neadecvate pt un autoturism si s-a comportat exelent. Pentru drumurile noastre, care sunt practic vechile drumuri de postalioane, unde mai bine te dai cu un defender 4x4 decat cu un autoturism e chiar bun. Dar asta e. poate vom avea si noi drumuri candva. In concluzie, e o masina corecta cu un raport pret/fiabilitate/calitate foarte bun. M-am dat prin Brasov cu un taxi logan care avea 88.000 km la bord si mergea la fel cu al meu de acasa care atunci avea 28.000. pt. Dacia logan

Comment

• N-as mai cumpara Logan,nu ca nu sunt multumit.Dar as vrea si altceva....
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• am logan disel parerile vad ca sunt impartite dar ce sa spun cum il pastrezi asa il ai,motorina e si ea de vina dak nu o bagi de unde trebuie si mai este ceva jar frate k altfel se strica is motoare de turatie schimb numai la 3 mii si ceva,nu am avut probleme pana acum!

Comment

• eu unul mi-as mai cumpara logan, ca am auzit ca cei din comunitatile de "nemtoaice" sunt cam cu nasul pe sus...

Comment

• Sunt foarte multumit, am un dci 70cp cu 45000km de 1 an si 4-5luni, fara nici o problema... Da mi-as mai cumpara un Logan, doar daca ar pune motorizarea: 1.5 dci 110cp de pe Duster, ce bine ar trage motorul ala pe Logan...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google