as mai cumpara un logan cu acel motor de pe duster de 110 cai, chiar am facut drive test cu el si cu 5 in masina trage foarte bine, dar nu cred ca o sa apara asa ceva pe logan
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dar va da-ti seama cum ar trage acel 110cp - resoftat si alte mici modificari?... eu nu ma-s mai uita in veci la un 1.6 16v, poate in retrovizoare...). Asa ceva cu siguranta mi-as cumpara. Cine a vazut ieri ProMotor la ProTV... testare a Dusterului in desert-Dakar super pe 3 roti... Si cum ar fi sa avem motorizari pe Logan care sa sara de 100cp indiferent de litrajul motorului...? Sper sa iasa ceva ok in 2012... ca altfel ma "dau" cu altceva.Last edited by s.catalin; 25 April 2010, 11:23.
Comment
-
cata - tractoristu tot tractorist ramane )
Pai daca pun astia motoru de 110 de cai...nu ar fi cazu sa se umble putin la frane...suspensii etc ? Pentru motoru de 85 cp platesti in plus aprox 1500 de iepuroi....pentru cel de 110 sigur va sari de 2000 de euro ..plus celelalte imbunatatiri care trebuie aduse....va sari pretu ..si deja intram peste alte masini
Comment
-
Daca s-a pus pe Duster nu inteleg de ce nu l-ar pune si pe new Logan...? si pretul nu va fii mare pentru ca nu intra la SUV, cu siguranta nu ar trece de 10mii de euroi. Sau te gandesti ca tu cu al tau 1.4 vei fi mult in urma acelui 1.6 16v ??? )
Comment
-
Originally posted by Bogdan_p View Postas mai cumpara un logan cu acel motor de pe duster de 110 cai, chiar am facut drive test cu el si cu 5 in masina trage foarte bine, dar nu cred ca o sa apara asa ceva pe logan
Pai Bogdan_p ....daca vrei neaparat un 110 cai "da pa Duster" de ce nu iti faci o remapare la cei 85 cp "dhan fabrica" si l-ai dus la 105 si "iaca" inca un logan-ist fericit si satisfacut.
Iti dau un ex: Semafor-Rosu; Semafor-Verde-Primu'; Primu'-3000-3200 rpm-Seria 3 sau 5 50m in spate.
Deci nu ai unde sa te duci cu acei 110 .....m-am dat cu 1.6 16v si ghici ce piept i-am tinut! A zis ala ca e mapata si nu credea ca e asa din fabrica. Eu de cand am luat-o am facut 700km cum a zis nenea de la service si apoi de la 3000 incolo si zici ca a scapat bestia la asfalt.
Respect de la Clau!
Pai Loganu'..... deja ne-am cam bagat sa sti.
Comment
-
Originally posted by Bogdan_p View Postas mai cumpara un logan cu acel motor de pe duster de 110 cai, chiar am facut drive test cu el si cu 5 in masina trage foarte bine, dar nu cred ca o sa apara asa ceva pe logan
Sa ii vezi pe romanashi ce mai zic ei cand or sa cumpere anul viitor Dacia Coupe...in 2 usi....sa vad eu ce mai comenteaza ei atunci...pe bune! Ii aud pe toti a ca nu dacia domne ca e naspa dar toti merg cu ele de nu au aer....nu intra "nemtoaicele" pe unde intram noi cu ele.
O sa mai vb noi ....pana atunci
1.5 DCI's rulz
Comment
-
Da, mi-as mai lua logan, de data asta insa un diesel cat mai fortos. In viitorul apropiat oricum nu voi avea bani de asa ceva, asa ca astept sa vad ce modele noi mai scoate dacia, copia aia de touran chiar imi place, sau poate un mcv 4x4 cu motorul diesel 1,5 110cp ar mai fi o varianta pe placul meu
Comment
-
eu acuma conduc loganu parintilor(1.4 mpi) zilnic (de vreo 2 ani in continuu) cand o fi sa imi iau masina mea tot ceva din familia"dacia"voi alege (logan sau sandero) ca de duster nu's bani si pe benzina pt-ca dieselurile nu imi plac. Iar cei care isi aduc masini de prin nemtia sa se bucure de ele pana or incepe sa bage bani in ele cum a patit si un coleg de al meu(intr-un an si jumatate a bagat in fordu lui din 2004 peste 2000 euroi,si el radea de mine ca eu conduc dacie de 7000 euro iar el ford de vreo 4500 euroi dar acum costul a ajuns acelasi,(in schimb eu am 60000 km iar el 200000km) cine e mai castigat cei care conduc "dacia by renault" sau cei cu masini de prin nemtia sau alte tari cu km dati inapoi sa nu rada lumea de ei. Nu vi se pare ceva suspect ca toate masinile aduse de afara au intre 150000km si 180000km. Ce naiba toti nemtii isi vand masinile cand ajung la km astia ?????? va las pe voi sa va ganditi la asta ca eu m-am gandit destul. TRAIASCA DACIA
Comment
-
parearea mea si doar a mea.logan poate as mai cumpara, dar motorizarile pe benzina.poate sa fie si de 3 l si taxele cat casa .eu nu dau doi bani pe motoarele dci.era unul care zicea pe aici :"ca cei care au luat 16 v nu au avut bani dci 85".poate, dar nu toti.langa mine sunt doua sevice-uri si au curtile pline de logan,megan,clio mai pica si cate o laguna din cand in cand.sistemul de injectie a picat.mie imi place la renault ca fac motoare bunicele pe benzina.cu masinile sh nu sunt de acord.doar daca ai de cumparat o duba sau un camion mai merge dar la turisme e alta poveste.Last edited by margelatu; 22 May 2010, 08:25.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
eu unul sunt multumit de ea 1.5 85 cai frumosi ,daca iti alta marca dai mai mult si calitatea este cam aceiasi cu mici exceptii,am vazut diferenta,fata de opel corsa opel astra H,fiat,renault....la banii astia nu este nici prea prea,nici foarte foarte.
Parerea mea!
Comment
Comment