Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, voi mai cumpara logan. bani sa fie. preferinte: laureat 16 v culoare alba

ps: cele de 85 cp au probleme la injectoare ca si cele de 65, respectiv 70 cp? ( dci )
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• de probleme la injectoarele celor de 85 nu prea am auzit sa fie... este un coleg din cta are logan de 65 cp .. 133 de mii de km ...si nu i-a picat nici un injector ..dar merge mai sportiv ( 3500-4500 )

Comment

• mi-ar place diesel, avand in vedere cat costa benzina si cat papa, dar cateodata nu prea as vrea, ca....vorba lu' Ceza: cand benzinarul "incepe viata" , lu` dizelache i se termina macaroana " )))
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• eu am laureate 1,5 DCi,85 CP si e exact ce-mi trebuie...urmatoarea masina in familie va fi tot o dacie....nu mai sunt daciile ce au fost, sa stai sa surubaresti la ele...nu zic nici ca-s fenomenale, dar sunt mai ieftine decat alte masini(cum ar fi alea frantuzesti)...mi-am busit oglinda si am dat 50 lei cu tot cu sistemul ala de degivrare...ma gandesc dc aveam vreun renault sau vreun ford cat as fi dat....pt "autostrazile" din romania sunt excelente,nu mi-e rusine sa ma bag in trafic cu ea...conteaza si soferul ,nu numai masina....deocamdata a mea n-are decat un an si nu mi-a facut probleme...m-am obisnuit mai greu cu ambreiajul,dar acum nu mi-as mai lua pe benzina in veci...imi ia cam 5 in oras cu motorina de la rompetrol,nu mi-a inghetat iarna...insa am patit-o cand am pus de la petrom(n-aveau top-nordic...)...cu cae de la petrom si consumul e mai mare, motiv pt care o sa-i pun numai e-fix...fac plinul o data pe luna si merg zilnic cu ea....

Comment

• nu ma intelege gresit nu-ti doresc asta dar asa as fi spus si eu la un an de la cumparare ... stai sa treaca vreo 3 -4 ani si sa treci de 60 - 70k. Cred ca mai relevante sunt optiunile posesorilor ceva mai vechi (dupa 3 ani si peste 50K)
            Last edited by Seba; 25 May 2010, 18:16.

Comment

• Acum sper sa nu degenereze totul intr-o cearta motorina vs. benzina. Faza e ca sunt la fel de bune amandoua per ansamblu. dci-ul consuma mai putin, deci faci economia, cu economia respectiva iti iei injectoare cand se strica Benzina e mai scumpa, injectoarele nu se strica, dar economie tot nu faci

Comment

• Nu de alta, dar cu dieselul mergi si mai des pe la revizii. Aia o fi tot economie. Clar, raman pe benzina, il schimb cand o sa apara Loganul cu cu motor de 2 litri.

Comment

• deci nici o data in urmatorii 5-6 ani
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu se stie niciodata. Dar exista ceva inrudit ca nume si origine cu Loganul si care are motor de 2 litri pe benzina: Laguna 3 .

Comment

• de cand logan=laguna!?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Schimbi cateva litere, mai pui ceva banuti si ai motorul de 2 litri.

Comment

• ) eu vreau 1.9 tedei ..

Comment

• E expirat 1.9tedei, pe Laguna III 2.0 turbodizal 170 CP.
                            Concluzia, pastrez si Loganul meu daca iau Laguna III. Ca imi place.

Comment

• singura laguna pe care mi-as lua-o ar fi laguna3 coupe, cu motorul de 2000cmc turbo benzina. ca niste cretinoizi ce nu se dezmint, francezii au facut- varianta disponibila doar cu cutie automata. si la petarda aia de dizal de 130 de cai i-or pus manuala in 6 trepte. sportivitate la superlativ, tiganie la maxim, fara numar...

Comment

• La cea cu motor de 2.0 dci exista si cutie automata cu 6 rapoarte si cu mod de schimbare "manual". Dar nu are rost sa laud Laguna III, oameni cu BMW in dotare dupa ce au condus Laguna III au laudat-o mai mult ca mine.
                                Loganul cu Laguna mai au totusi ceva in comun: sunt euro4 omologate, pentru ca frantuzii au alt sistem de taxe, nu-i doare de omologarea euro asa tare ca pe noi.
                                Clar, mi-as mai lua un Logan in viitor, in privinta costurilor de utilizare sunt multumit. Dar sunt ai alternative.
                                Oricum, eu sunt cu benzina, cand o sa-mi iau jeep sau tractor merg pe dizal, ca n-am de ales, imi trebuie cuplu mare sau n-au pe banzina in cazul tractoarelor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google