Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[QUOTE=vily pisica;624202]Poate nu la 100 de km
Eu abia scot 4.6 4.8 afara
posibil..caluti mai multi,trage mai bine...consum un pik mai putin....
afara imi ia 4,6%
Originally posted by rene View Postnu ma intelege gresit nu-ti doresc asta dar asa as fi spus si eu la un an de la cumparare ... stai sa treaca vreo 3 -4 ani si sa treci de 60 - 70k. Cred ca mai relevante sunt optiunile posesorilor ceva mai vechi (dupa 3 ani si peste 50K)
Comment
-
Si eu am 1,4 si sunt super multumit. Nu mi-as lua diesel niciodata. Benzina e sfanta. Loganul e masina pe care ne-o permitem si e adaptata pt Romania. Eu prefer un Logan nou decat o masina straina second hand. Care o vinde numai el stie motivul. Asa ca daca va trebuie tzepe ... luati rablele altora. Succes!
Comment
-
nu-i Loganu de vina ci motorina din tarisoara noastra. cu cat e mai complicat un motor (si astea diesel pompe duze is cele mai complicate) cu atat e mai probabil sa se defecteze ceva ...
eu mai am un pejo 206 1.4 hdi cu 70.000 de km si m-a lasat un injector ... motorina numai din peco si filtre schimbate mai devreme decat scrie in carte...
zicea cineva de motoarele vechi diesel fiabile... da ! dar va aduceti aminte cati cai aveau ? fara turbina , injectoarele le curatai cu un ac fin ... ce sa se strice ?
in concluzie: daca vreti putere mare din motoare mici si consum ... minuscul , alimentati din Veeest si nu aveti pretentii prea mari la fiabilitate .
pt Romanica benzina RULZZ
si pt topic: ce mi-as lua ? elicopter... la strazile noastreLast edited by Costi-bc; 29 May 2010, 21:29.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Am avut un 1.5 dci 70cp -50 000km, multumit de el, in afara de revizii si motorina nici o alta cheltuiala.
Acum am ales un Opel Astra 1.4T 140cp, dar daca nu aveam banutii necesari as fi ales din nou Logan. Cred ca fiecare isi cunoaste cel mai bine buzunarul si in functie de ce are in el face alegerea care i se potriveste cel mai bine.Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Eu am un DCI 65 cai luat SH la 80.000 km, nu am avut probleme cu el, am facut 10.000 km in 6 luni (naveta Constanta- Cernavoda 120 km pe zi). NU a avut probleme cu injectoare, fum negru s.a., fostul proprietar a fost om foarte atent cu masina. Sunt multumit de Logan si eu mi-as mai cumpara alt Logan dar fiind a 2-a masina il voi lua NOU.sigpic
Comment
Comment