Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...asta-i acuma! Solenza au inlocuit-o cu Loganul si n-a fost rau deloc! Zi-ne si noua sursa, ca mie nu-mi vine sa cred (desi odata, demult, auzisem ca prin 2011 sau 2012, nu mai stiu, se preconiza alt model. Dar asta era inainte de crize...)

Comment

• salutare! eu am dci de 70 din 08.2007, dar va dau cuvantul meu ca masina pe motorina nu imi mai iau toata viata! in special gama renault sau logan! e bataie de joc! si sa nu zica nimeni de alimentat ceva! am cunostinte care luau direct de la rafinarie! motorina care nu statea prin nu stiu ce rezervoare, neumblata la ea..........adica cea mai buna motorina posibila! la 50000 le-a picat injectia! am fost azi sa bag masina pe tester la mavexim si am facut o tura cu duster! cel de 1.5 85cp! circ frate! zici ca e motorul in ceafa ta, asa de urat se aude! de zgomotul de la rulare nici nu vreau sa mai vb....parca ai fi cu urechea lipita de asfalt! stabilitate...dude, manevrabilitate...idem! auzi teste ce fac ei: se duc cu masina pana pe transfagarasan, se intorc la baza, ii da un pic de talpa si.............is the best car in the world! nu tu testere, nu tu verificari....vb unui prieten, cu un pic de experienta la volan( cam 4 milioane de km) : pai sa mi-o dea mie , sa fac vreo 50000 cu ea, apoi sa o desfaca sa vada cum se prezinta , se cauta solutii pt ce nu e fiabil......probabil ca e cam mult pt cei de la dacia-renault! nu pot sa zic ca nu sunt multumit de masina mea, dar cand vezi ca problema mea, se repeta la vreo cateva sute de clienti......te dezamageste complet! ne cheama la service sa ne monteze gratuit a 3-a centura pe spate......lasa-ma frate in durerea mea...zi-mi mai bine ca stiti de greseala facuta si ca vreti sa gasiti o cale de mijloc pt problema asta! in carte scrie sa schimbi filtrul de motorina la 20000, eu l-am schimbat la 10000! ar fi destule reprosuri ......dar nu isi mai au rostul! asta e!

Comment

• probabil (adica mai mult ca sigur) se va lansa o noua masina, prin august - septembrie. cred ca mult asteptatul sedan de care se tot vorbea.
        informatia o am din surse sigure (prieteni de la una din reprezentante), pe internet vedeti bine ca nu apare nimic nicaieri.

din 2012 se vor scoate toate motoarele existente si se vor baga doar motoare peste 100 cp. informatia asta o am de la cineva din pitesti, nu stiu daca mai este in club (chiar nu am mai auzit nimic de el).

@db13fyx: problema nu o reprezinta injectoarele si nici dacia-renault, ci benzinariile, si motoarele dCi. in romania nu exista motorina pentru aceste motoare. daca mergi in ungaria de exemplu acolo o sa gasesti (nu mai stiu ce are in plus motorina aia fata de a noastra si nu vreau sa dau cu presupusul). sa nu uitam ca si nissan tot dCI foloseste pe modelele sale, si tot dracu ala e...
        Last edited by B 83 RMJ; 5 June 2010, 22:27.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Atunci cand voi schimba Loganul acesta,o voi face tot cu Logan,sau ce va fi atunci in productie.Acum am un diesel din 2006 cu muuuuulti km si fara probleme majore(repet,fara probleme majore).Voi lua tot Logan pentru ca de asta am bani,la masini la care nu auzi motorul in ceafa ,cum spunea cineva mai sus,cea mai mica revizie costa mia de euro si nu stiu daca sunt chiar atat de indestructibile...Oricum,majoritatea si-au luat Logan pentru ca s-a dat si in rate,ca altfel stateau si acum in fata blocului reparand o zi la 1300 pentru a se plimba o saptamana,ca mai mult nu tinea.

Comment

• @B 83 RMJ: Nissan e din acelasi grup, aceleasi motoare. VAG, spre exemplu, sau alte nemtoaice de ce nu au probleme cu injectoarele, cu aceeasi motorina?

Comment

• Cea mai buna masina este cea pe care ti-o permiti... si as vrea daca se poate sa nu se mai compare vechile 1300-1310 cu Loganul sau celelalte... este o foarte mare diferenta.
              Daca tot spune "lumea buna" ca loganu' este o masina ieftina si proasta, cum se face ca eu unul si multi altii NU am vazut Logan cu capota ridicata pe marginea drumului, in schimb bmw,fiat,VW si altele ca nu vreau sa le fac reclama...
              De fiecare data cand am observat un logan cu capota sus proprietarul "mesterea" la ea - adica facea mici imbunatatiri, adaugiri, tunareli... in nici un caz reparatii.(aici nu intra micile accidente unde Loganul saracu' nu a avut nici o vina ca a ajuns la reparatie).
              Last edited by s.catalin; 6 June 2010, 11:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                @B 83 RMJ: VAG, spre exemplu, sau alte nemtoaice de ce nu au probleme cu injectoarele, cu aceeasi motorina?
                pentru ca nu sunt motoare dCi. de aia. am zis clar ca nu exista in romania motorina pentru aceste motoare. VAG are motoare tdi, fsi, nicidecum dCi.

@s.catalin: sau mai schimba cate un bec in far, sau mai completeaza lichidul de la parbriz. am un prieten cu un 206 second si a dat pe el 4000 (enrom) si si-a luat teapa cu el. acuma baga bani cu nemiluita, deja a bagat 1500 euro si mai are de schimbat nu stiu ce la ea de il costa inca 20 milioane. da' lasa sa isi aduca toti masini de dincolo ca sunt bune fraate! am vazut personal oameni cu masini de dincolo carora le e frica sa plece la drum lung cu ele! (am cunostinte). si cand le-am zis ca mi-am luat logan au inceput sa comenteze, si imi spuneau ca mai mult de 2 ani nu o sa ma duca. si nu am avut probleme cu el pana acuma, in schimb ei da, si inca probleme mari!
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• vai cata logica. tdi astea noi sunt commonrail, la fel ca cdti, tdci, dci etc...alea vechi, tdi clasic nu e cu rampa comuna, deci nu suporta euro5. de cand a trecut vw la commonrail, hopa probleme si la ei in batatura. pica pompele de injectie bosch, alea de le visati toti fanii folxvagin tedei. ca e proasta motorina si tehnologia commonrail e pretentioasa. nu va intrebati de ce dci-urile din strainezia n-au probleme...cumva ca acolo motorina e buna?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Doua Passat-uri modelul nou 2.0 Tdi 140 de cai. Ambele probleme cu injectoarele, un singur proprietar
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• norocos de-a dreptul proprietarul joanghinelor, pardon, limuzinelor alora...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• daca ar fii sa imi vand acuma loganul ... tot un logan mi-as lua ...... 1.6-16 V --- si tot pt modificari ...
                        sigpicBaiat cu LOGAN...Am gasit fata cu OMV....
                        http://www.youtube.com/watch?v=C8zgnvod7pU

Comment

• la tdi 2 140 CP fara , inainte common rail, cadeau de asemenea injectoarele; stiu sigur auzind de la posesori; am mai spus-o cele ce veneau in Romania aveau pompe injectoare made in Turkey, cele din vest aveau made in Romania. probleme nu erau deloc la jetta, eos deoarece erau facute in mexic; cine stie altceva sa zica.
                          la CR nu stiu.
                          Cel cu 2 tdi 140CP are CR sau PD, pt ca puterea este aceeasi?????

Comment

• Ce-i drept cred ca tot Golan as vrea.Dar cu mai multe dotari
                            In rest sunt foarte multumit de el:ieftin la intretinere,probleme Doamne ajuta nu am avut...etc ,deci nici un moiv de plans.
                            Daca va fi cazu voi avea si altceva mai bun.pana atunci benzina sa curga
                            sigpic
                            !

Comment

• commonrail, din cate stiu. pd-urile au 135cp si sunt de 1.9. din nou, daca nu ma insel, s0-a renuntat si la pd, tot prin prisma faptului ca nu pot obtine 1800bari si nu se incadreaza la euro5.

Comment

• Nu stiu cand voi mai schimba masina...dar daca as avea posibilitatea asta nu as mai lua Logan.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google