Logan Sandero

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa stiu si eu ca in a doua jumatate a anului va fi lansata si am citit undeva ca cica va fi mai ieftina cu 500E fata de sedan
    ...de doi lei :p

Comment

el se va numi tot sanderos ca cel din Brazilia va avea 2 motorizari de 1.2 si 1.4, sar putea si un DCI nu sunt sigur si prin martie sar auzi sa-i dea drumu si serie impreuna cu loganul papuc...
      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Am gasit pe un site din Brazilia Renault Sandero usor modificat...
        Attached Files
        http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
        Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

imi place interiorul mai putin butoanele de la climatizare. zici ca sunt de la un aragaz. nu prea le-au nimerit!
          Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Se va lansa o versiune pentru Romania in luna Iunie(aparent total diferita de ceea ce e in filmuletz si in poze ...cica arata altfel), asta pe langa lansarea faza 2 de la logan adik :UN FACE LIFT AUTENTIC IN LUNA MARTIE A ACESTUI AN )...cam nasol totusi pentru cei ce si-au cumparat masini acum de curand
            http://www.youtube.com/watch?v=MTi8tV6ZgNA
            http://www.youtube.com/watch?v=XS0KJAhfQj8

Comment

Originally posted by crc'ul View Post
              Se va lansa o versiune pentru Romania in luna Iunie(aparent total diferita de ceea ce e in filmuletz si in poze ...cica arata altfel), asta pe langa lansarea faza 2 de la logan adik :UN FACE LIFT AUTENTIC IN LUNA MARTIE A ACESTUI AN )...cam nasol totusi pentru cei ce si-au cumparat masini acum de curand
              esti sigur ca e in luna iunie sau in martie?...
              sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Este un amestec frantuzesc de Logan cu Clio : usa fata> Logan ; usa spate> Clio , bord > amestec Clio+Logan, stopuri + haion spate > inspiratie Megane >>>>> o STRUTO-CAMILA..

Comment

Originally posted by givali View Post
                  Este un amestec frantuzesc de Logan cu Clio : usa fata> Logan ; usa spate> Clio , bord > amestec Clio+Logan, stopuri + haion spate > inspiratie Megane >>>>> o STRUTO-CAMILA..
                  Loganul nu are nici o in conponenta in Sanderos,si ma refer la caroseria lui ...ptr ca toate matritele ptr sanderos au fost aduse din China...da ca ar fii bordul asemanator si ca ar avea aceeasi motorizare...

Comment

Pacat ca n-o sa aiba climatizare automata optional...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am vazut la National tv, ca a spus un oficial dacia renault, ca masina va fi lansata in vara, nu a precizat luna.
                      Forza Steaua

Comment

In iunie-iulie se va lansa...
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sandero

Dacia Sandero are cinci niveluri de echipare. Urcarea in gama este evidentiata prin 3 variante de tratament al plansei de bord si 4 variante de tapiterie.

Comment

Sandero

Toate versiunile beneficiaza de ABS + AFU standard.
                            Attached Files
                            Last edited by Ottonel; 22 April 2008, 10:08. Reason: adaugare

Comment

Am vazut prin pitesti zilele trecute logan2 in probe...

Comment

Originally posted by danni View Post
                                Am vazut prin pitesti zilele trecute logan2 in probe...
                                de la inceputul lui Mai si prin Bucuresti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google