Asa stiu si eu ca in a doua jumatate a anului va fi lansata si am citit undeva ca cica va fi mai ieftina cu 500E fata de sedan
Logan Sandero
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
el se va numi tot sanderos ca cel din Brazilia va avea 2 motorizari de 1.2 si 1.4, sar putea si un DCI nu sunt sigur si prin martie sar auzi sa-i dea drumu si serie impreuna cu loganul papuc...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Am gasit pe un site din Brazilia Renault Sandero usor modificat...
Comment
-
Se va lansa o versiune pentru Romania in luna Iunie(aparent total diferita de ceea ce e in filmuletz si in poze ...cica arata altfel), asta pe langa lansarea faza 2 de la logan adik :UN FACE LIFT AUTENTIC IN LUNA MARTIE A ACESTUI AN )...cam nasol totusi pentru cei ce si-au cumparat masini acum de curand
Comment
-
Originally posted by crc'ul View PostSe va lansa o versiune pentru Romania in luna Iunie(aparent total diferita de ceea ce e in filmuletz si in poze ...cica arata altfel), asta pe langa lansarea faza 2 de la logan adik :UN FACE LIFT AUTENTIC IN LUNA MARTIE A ACESTUI AN )...cam nasol totusi pentru cei ce si-au cumparat masini acum de curandsigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by givali View PostEste un amestec frantuzesc de Logan cu Clio : usa fata> Logan ; usa spate> Clio , bord > amestec Clio+Logan, stopuri + haion spate > inspiratie Megane >>>>> o STRUTO-CAMILA..
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Pacat ca n-o sa aiba climatizare automata optional...
Comment
-
In iunie-iulie se va lansa...
Comment
-
Sandero
Toate versiunile beneficiaza de ABS + AFU standard.
Comment
Comment