Frate i-mi pare rau sa aud una ca asta dar bine ca ai scapat cu bine
Accident Dacia Logan ( CT 40 DZU ) vs Passat ( Ct 21 AMZ )
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ma va multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi . Oricum ma uit acum la filmulete si etc si imi vine sa plang pur si simplu pentru ca vorba voastra cineva a fost alaturi de mine de m-a salvat ... oricum acum tot ce vreau e sa termin mai repede cu politia chit ca sunt vinovat nevinovat as vrea cale amiabila sa se rezolve toate cu bine . sa vedem daca soferu passatului doreste asta .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by Beleaua View Postma va multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi . Oricum ma uit acum la filmulete si etc si imi vine sa plang pur si simplu pentru ca vorba voastra cineva a fost alaturi de mine de m-a salvat ... oricum acum tot ce vreau e sa termin mai repede cu politia chit ca sunt vinovat nevinovat as vrea cale amiabila sa se rezolve toate cu bine . sa vedem daca soferu passatului doreste asta .
Comment
-
Am vazut si eu cum arata masina am recunoscut stickerul ....daca esti nevinovat capul sus fa scandal si poti sa ii dai chiar tu in judecata sa le ceri daune materiale indiferent ca a sarit femeia din masina sau nu....e vina pasatului....
Deci asculta-ma pe mine daca esti sigur ca esti nevinovat fi sigur pe tine si lasa calea amiabila pt altii....eu in locul tau ii dadeam deja in judecata le luam lejer 3000 de euro pt treaba asta orice judecator da decizia favorabila nici macar nu se uita la dosar....
Presupun ca soferul din pasat a ramas deja fara carnet nu?ar trebui sa urmaresti cursul lucrurilor si in cazul in care observi ceva ciudat sa actionezi imediat...
Comment
-
bai de omenia nu ati auzit ma? chiar asa? ia punetiva in locu passatului? var place sa fiti tarati prin tribunalele si jumuluti de bani? aici dar doar aici o merita omul cu passatul ptr caracterul de 2bani si ptr faza cu amenintari si martori adusi de acasa... dar in alte situatii trebuie sa lasam loc de buna ziua
sigpic
Comment
-
da dar loc de buna ziua trebuie sa incercam sa lasam , dar asta in functie cu cine avem de a face , si domnul cu passatul care sa rastit la mine in spital dupa ce am vorbit frumos am putut sa conversam si sa aflam in ce situatie era sotia lui mama lui belea ia luat numaru de frumos , deci eu unu as incerca cu frumosu dar doar as incerca daca nu tine ridic si eu ciocu pe sus
sigpic
Comment
-
am fost la politie . Uitati cum sta treaba :
Politaiul a spus ca e curioasa treaba ca masina lui e lovita pe stanga si eu pe dreapta si el a declarat ca eu am intrat pe contrasens si ca de ce masina lui era trasa pe dreapta daca el era lovit in stanga ... si nu stia iara ca nevasta lui s-a aruncat din masina inainte de impact ... oricum a spus ca totul este in favoarea mea ca s-a spus cika ca eu sunt vinovat pentru ca el nu stia de chestiile astea ... poimaine ma duc sa imi dea dovada sa circul cika permisul nu`l am suspendat ... si ca sa am rabdare ca va dura pana cand se va rezolva totulAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
da deci tare mie ca ajungeti la judecatorie si expertize tehnice...
am trecut prin asta 2ani mia luat pana la solutionare ma duceam lunar pana la ploiesti dupa dovada...
daca e iti pot recomanda un expert tehnic , iti pot recomanda si un avocat dar e foarte ocupat foarte scump deci o sa te usuce de bani si nici nu stiu daca te ajuta... oricum vedem ce mai aflii de la politie si daca e te pun in legatura cu expertul tehnic eu m-am chinuit 2ani pana intr-o zi cand politia si-a adus un expert partea celalata un expert si eu expertul meu au stat inchisi intr-o sala 2ore si dupa 5zile am primit rezolutie de la parchet si am fost si am luat permisu....
sigpic
Comment
-
cand te duci pe la politie intrebi pe politistul de la ghiseu sa-ti dea numarul unui expert tehnic... tatal meu a mai avut un accident pe lapusneanu unul circula pe linia de tramvai si a intrat in taicamiu , el afirma ca taicamiu a vrut sa intre pe linia de tramvai si a intrat in el dar de fapt era invers , la politie nu au cazut de acord politistul de acolo ne a dat numarul unui expert tehnic a venit omul la locul accidentului a facut poze , a 2a zi a venit cu verdictul , cu foaia acea m-am dus la politie si cei de acolo au fost obligati sa accepte verdictul expertului tehnic...
o sa caut numarul de telefon ...
cel care a fost la ploiesti mi-a fost recomandat de avocat si a avut onorariul de 6mil , cel din constanta a avut onorariule de 1-1,5mil
PS: uite numarul si numele: Domnul , Orhei 0741169626 (iarna trecuta am avut nevoie de el) e cel din constanta recomandat de politie...
sigpic
Comment
Comment