Accident Dacia Logan ( CT 40 DZU ) vs Passat ( Ct 21 AMZ )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma cei de la pro tv spun asta pentru ca un singur martor a spus ca sunt eu de vina .. si stiu eu ce stiu despre martorul ala ... una la mana era baut a doua la mana omu a primit niste banutzi de la cel cu passatu sa zica asta .
    Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

belishor esti ne informat , asta era fratele doamnei din passat martor care a ajuns dupa accident acolo sau ceva de genu , interviul cu martoru celalalt nu sa pus la montaj

sigpic

Comment

Ne-ai dat niste emotii Alex mama mama.Eu unu cand am vazut la stiri accidentul aveam inima cat un purice, nu stiam cu cine sa vb mai intai.Bine ca esti teafar si ca nu ai patit nimic.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Sa auzim numai de bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

apropo ptr cei care nu stiu... belea dupa ce a iesit din recuperare a vrut sa se ridice din targa sa dea noroc cu noi si dupa ce lam scos de la tomografie a zis ca vrea alte stikere ca luneta si parbrizu sau spart si ii trebuie altele...

sigpic

Comment

ti se potriveste numele numai prosti faci....bine ca esti sanatos...eu deabia acum am aflat nu a dat nimeni nici un telefon sa zica ceva....in fine, ramane sa ne auzim maine la telefon ca acum e tarziu .....multa sanatate si ai grija pe viitor....
            JUST ME.....30-rdd......

Comment

Originally posted by SoNyKeL
              apropo ptr cei care nu stiu... belea dupa ce a iesit din recuperare a vrut sa se ridice din targa sa dea noroc cu noi si dupa ce lam scos de la tomografie a zis ca vrea alte stikere ca luneta si parbrizu sau spart si ii trebuie altele...
              Loganist adevarat tata! El sa fie sanatos ca fieru' se face.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

bine ca nu ai patit nimic ;) asta e cel mai important ca masina......lasa ca si asa ziceai ca vrei sa iti iei alta ;) :p
                sigpic

Comment

bai imi cer scuze ca nu v-am anuntat pe toti , eu am aflat primu de nenorocire , l-am sunat intai pe floryn dupaia a aflat si unel de la ema si nu mia trecut prin cap in momentele alea sa va sun eu l-am sunat pe ema(care zicea ca vorbeste cu voi pe mess) si pe floryn... oricum vestea ma luat prin surprindere plecasem de vreo 10min de la rude si ma plimbam prin cartier savuram o tigara si ma pregateam sa ma duc acasa si sa ma culc... cand am fost anuntat de liviu...

sigpic

Comment

frate....bine ca ai scapat tu cu viata...si fara sechele..

eu am reusit sa rastorn un logan in care eram 5 prieteni...din pacate nu am iesit toti in viata din accident......nici nu va dati seama cat de vinovat ma simt si in ziua de azi.....

am ajuns la concluzia ca viata e cel mai de pret lucru...si sanatatea.....bafta multa si fruntea sus..!!
                    http://i61.photobucket.com/albums/h61/gboygabi/weed.jpg

Comment

Ala cu Passatul cine e de-i asa cocos?
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

bay baieti nustiu de ce dar pur si simplu ma cam enrveaza astia de la pro tv cu mancarea lor de ... . ce ziceti dam un comntariu la ei pe site sa nu mai manance atat C***T .. ?? e prea de tot ...
                        My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...

Comment

da oricum eu i`am anuntat pe cei de pe mess sonyk!! nue vrajeala.. chiar dadeam massuri in grupa de logan club ... pana la urma bine ca e el bine si SA FIE BINE !! ... ne auzim duminica ... beleaua vine duminica??
                          My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...

Comment

vine vine , a zis sai comandam si lui o pizza calzone la perfuzie...

sigpic

Comment

PRO TV-ul mananca bors ca de fiecare data.N-ar fi rau sa le lasam niste mesaje acolo.Numai bine baieti si sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de incidente neplacute.
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

lasa ca fierul se face e foarte bine ca ai scapat tu si esti in viata si ala cu passat-ul il bag eu de unde a iesit daca nu spune adevarul dal in in c___t de om prost cu bani.Sa auzim de tine nu mai bine!!!
                                sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google