ii zici ca ai numaru de la politie... degeaba ii zici ca il ai de la mine ca sigur nu si va aminti
Accident Dacia Logan ( CT 40 DZU ) vs Passat ( Ct 21 AMZ )
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postbai de omenia nu ati auzit ma? chiar asa? ia punetiva in locu passatului? var place sa fiti tarati prin tribunalele si jumuluti de bani? aici dar doar aici o merita omul cu passatul ptr caracterul de 2bani si ptr faza cu amenintari si martori adusi de acasa... dar in alte situatii trebuie sa lasam loc de buna ziua
Comment
-
Originally posted by Beleaua View Postam fost la politie . Uitati cum sta treaba :
Politaiul a spus ca e curioasa treaba ca masina lui e lovita pe stanga si eu pe dreapta si el a declarat ca eu am intrat pe contrasens si ca de ce masina lui era trasa pe dreapta daca el era lovit in stanga ... si nu stia iara ca nevasta lui s-a aruncat din masina inainte de impact ... oricum a spus ca totul este in favoarea mea ca s-a spus cika ca eu sunt vinovat pentru ca el nu stia de chestiile astea ... poimaine ma duc sa imi dea dovada sa circul cika permisul nu`l am suspendat ... si ca sa am rabdare ca va dura pana cand se va rezolva totul
NU SEMNATI NIMIC CE NU SUNTETI DE ACORD! NU va luati dupa "SFATURI" tip "sa-l ajutam ca e la necaz,,,". Dupa ce ati semnat, sunteti bun de dat in judecata... Parerea mea e ca daca un om aflat intr-o situatie limita, incearca sa minta dand vina pe Dumneavoastra, veti avea numai necazuri... Daca vi xe pare macar usor ambiguua situatia de la politie, mergeti cu un avocat... Onorariile sunt relativ modeste.
Comment
-
nu stiu ... dar eu atat zic cami vine sa tip... politia ar trebui sa stie ca ala a mutat masina , punct deci daca ala n-ar fi mutat masina politia poate si-ar fi dat seama... oricum ai lua oricine ar intra pe contrasens nu au cum sa se loveasca unu in stanga altu in dreapta ... se pot lovi stanga dreapta in 2situatii:
veneau din acelasi sens , mergand in paralel sau acroasat si uite asa iese stanga dreapta sau lovit la unghi(gen perpendicularitate) , gen cand iesi dupa o strada sau intorci pe sosea etc... chestia e ca ei in spate sunt loviti tot asa dreapta belea stanga passat...
belea passatu ala de unde venea? dinspre poarta alba? ce a declarat? tu unde te duceai in spre poarta alba?
sigpic
Comment
-
imi parerau sa aflu de accident...bine macar ca au scapat toti, tablele s eindreapta...despre omenia sau neomenia celui care pare a fi vinovat nu prea sunt multe de spus. caracter deosebit=0. "beleaua", daca esti sigur ca n-ai "comis-o", vb urgent cu un avocat. de fapt, vb oricum cu un avocat si un expert tehnic. bafta!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
inca o chestie...politistii vorbesc frumos inainte,te aburesc ca nu esti vinovat ca blablabla ...ca sa nu faci tam tam mare pana nu se pronunta ei,ca sa poata musamaliza ceva daca este cazul...tu nu o sa te implici prea mult,ca a zis militianu ca esti nevinovat,si la sfarsit sa nu ai vreo surpriza...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ma tot gandesc , belea incearca sa-ti amintesti exact ce si cum sa intamplat...
din cate mi aduc aminte din cemi povestea fratele tau la locu accidentului si tu la spital (da erai sedat bine atunci) ai zis ceva de genu ca ai vazut ceva ai vurt sa eviti ai dat in spre shantz si ai tras iar invers sa nu cazi in sant... deci erai in curba la dreapta sa presupunem , ai vazut ceva ai tras dreapta ai vazut ca dai in spre sant ai tras brusc stanga si posibil ai intrat in derapaj si botu tia fugit dreapta si mai mult deci ai facut aproape 180de grade vati acrosat bot in bot stanga in dreapta si asa sau acrosat si ``dosurile`` masini... nu stiu daca intelege cineva , dar daca ma supar iau 2masinutze de jucarie si fac repede un filmuletz eu unu asa vad posibil accidentu... si loviturile
pe laureate e ABS? adica belea ai ABS?
sigpic
Comment
-
pai e foarte posibil derapaju , parerea mea de sofer nu foarte experimentat , edi care are peste juma de milion el a zis ca nu derapezi in curba aia dar mie mise parea destul de umeda alunecoasa si pe buza carosabilului era mocirla
sigpic
Comment
-
sonyk poate ai chef de filmulet.. sa inteleaga lumea mai bine... eu parca imi imaginez ceva ceva.. dar nu cred ca se putea asa ceva.. e prea tare lovita in fatza ca sa mai fi avut timp sa se si intoarca... nush.. parerea meaMy car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...
Comment
-
bai ema deci a derapat a ajuns cumva de a curmezisu strazii asta cu passatu ia dat una in aripa masina lu belea sa invartit din soc si sau atins si in spate ... daca vezi alu belea in spate e exact in colt atins pe cand passatu e cumva pe la jumatea aripi , adica belea la lovit cumva cu curu perpendicular pe laterala lui... e grea cinetica asta si fizica dar cand am avut accidentu am vazut la simulari si situatii diverse de le visez...
sigpic
Comment
-
da posibil daia a dat cu capu in geam masina era undeva in afara soseleie inro vale la 4-5 metri de sosea cu botu eram cam oblica cu soseau dar cu botu invers decat cum se ducea beleaua de sosea dar nu stiu daca a ajuns asa din accident sau a tras-o cineva pana am ajuns noi , cand am ajuns noi plecasera salvarile mai erau doar 2poltistii , pasatul era cu curu la sosea la 2-3metri si perpendiucular cu soseaua dar am inteles ca a fost mutat imediat dupa impact...
sigpic
Comment
Comment