Accident Dacia Logan ( CT 40 DZU ) vs Passat ( Ct 21 AMZ )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si de ce nu a spus nimeni chestia asta cu mutatu la nimeni(politie in special)??
    My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...

Comment

pai cine sa spuna in afara de belea eu am aflat dabia a2a zi...

sigpic

Comment

Costin (12/28/2007 6:53:47 PM): ia zi
        Beleaua (12/28/2007 6:53:50 PM): ma omule .. am vorbit cu politia
        Costin (12/28/2007 6:53:52 PM): ce ai facut?
        Beleaua (12/28/2007 6:54:02 PM): a spus ca totul e inspre bine
        Beleaua (12/28/2007 6:54:03 PM): adika
        Beleaua (12/28/2007 6:54:23 PM): omu (politaiu) a si zis ca e curioasa treaba
        Beleaua (12/28/2007 6:54:30 PM): cum de masina lui era in dreapta
        Beleaua (12/28/2007 6:54:35 PM): cand el a fost lovit in stanga
        Beleaua (12/28/2007 6:54:42 PM): si de abia dupa aceea a aflat ca masina a fost mutata din loc
        Beleaua (12/28/2007 6:54:48 PM): si a scris el in expertiza ca a fost mutata din loc
        Beleaua (12/28/2007 6:54:52 PM): si ca nevasta s-a aruncat inainte
        Beleaua (12/28/2007 6:54:55 PM): de treaba asta am scapat
        In tara momentan.

Comment

mda.. corect .. oricum suntem in romania... orice e posibil ) ...

Comment

... sa speram sa fie totul ok... din cate vad ala se crede zmeu... sper sa nu iasa si zmeu ... adica intelegi voi ... sa iasa adevaru.. cam greu asa ceva in romania dar sa speram sa aibe noroc beleaua noastra .. succes beleao

Comment

Hai sa imi zic si eu parerea.
              Se pare ca am ajuns acolo inaintea politiei, dar nu am vazut nici o masina de pompieri.
              Masinile dupa parerea mea erau astfel:
              - Loganul ramas vraiste exact ca dupa impact.
              - Pasatul tras pe alee ca statea cumva prea frumos acolo.
              Daca eu am ajuns innaintea politiei, si am aflat prin telefonul fara fir al loganistilor din CT, ar fi fost foarte simplu pt. tipul ala de acolo sa ajunga si el acolo.
              Se zice ca passatul are acul blocat la 150. Eu zic ca este aproape imposibil, pt. ca in seara aia era ceata si mazga, si era dupa un viraj de 80-90 grade destul de strins nu prea cred ca poti avea 150. Cine cunoaste zona, e vorba de ultimul viraj de la iesire din Basarabi spre Cernavoda.
              Pt. mine ramane in continuare ciudat cum de ei sint loviti asa ciudat .... ori ala era pe contrasesn, ori al nostru.
              Aleea de pe care a iesit al nostru e asezata aiurea acolo ... si da voie la interpretari.
              La spital mi-a zis ca a evitat ceva (om copil), era sa cada in sant si apoi nu mai stie, acum 2 zile mi-a zis ca el de fapt iesea de pe aleea aia, iar la mijloc presara lipsa de cunostinta cum ca nu stie ce s-a intamplat si ca s-a trezit la ambulanta, dar acum isi aminteste de amenintarea lu ala cu pistolul.
              Referitor la toate declaratiile astea martor imi este Soniq, care a fost cu mine tot timpul si ma poate contrazice daca gresesc cu ceva.
              Departe de mine gandul de a acuza pe cineva, vreau sa relatez doar adevarul.
              Ma bucur ca sint in regula, doar 2-3 coaste si o mana rupta (sint in viata fara urmari grave).
              Eu ma exprim in vederea consultarii unui expert, pt. ca eu simt miros de proces, si daune cerute de jegul ala de politai de frontiera.
              ALEX AI MARE GRIJA, ca politaiul a facut multe lucruri ciudate, cum ar fi ... mutarea masinii la un accident cu victime, montarea unui martor fals, spitalizare abuziva, amenintari si intimidari.
              Toate astea seamana cu un scenariu ....
              Totul e sa iti aduci tu aminte exact cum s-a intamplat, ziceai ceva de niste poze de la un martor, si sa faci o declaratie la politie pe care sa o sustii pana in panzele albe.
              Ziceai ca vineri te duci la IML sa-ti iei certificat medico-legal, ai fost ?
              Pregatestete pt. ce e mai rau, pt. a putea fi acoperit in caz de ceva.
              Nu neglija nici un aspect.
              Pregatestete de expertiza si contestari ale deciziei politaiului.
              Eu tin pumnii si ne vedem duminica.

P.S. CEVA E CIUDAT IN EVENIMENTUL ASTA

sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
              :I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:

Comment

100% corect ce zice UnEl dar totusi partea cu accident pe contrasens pica...
                si sa zicem ca belea iesea cu botu de pe aleea unde era masina la accident...
                atunci passatu trebuia sal loveasca in stanga... deci eu aici sunt confuz depe ce alee iesea belea? cea mai veridica parere e cea ca sau lovit la unghi... dar cum a ajuns belea in acel unghi aici e intrebarea...

sigpic

Comment

deci in mare parte mi-am adus aminte ... m`am asigurat cand eram pe strada ... am intrat pe banda mea dupa ce m-am asigurat am bagat a doua am accelerat cand sa bag a 3 - a am fazut 2 faruri cu faza lunga in fata mea si am tras brusc stanga cu gandul sa`l evit sa intru pe strada din stanga mea sa nu patesc ceva .. dar se pare ca el avea viteza prea mare acrosandu`ma in dreapta ... de asta romanu tot zice ca am intrat pe sensul lui da bou nu zice ca era el pe contrasens si de asta am intrat pe sensu lui de mers ca sa`l evit ...
                  Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

cam nasol...
                    cum zicea cineva mai sus,ia un avocat si stai pe capul militienilor tot timpul,ca in momentul in care cap de creta de sentinta...e cam prea tarziu ...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

bai belisor tu de unde ieseai ma?

sigpic

Comment

Ciudate instincte ai.sa faci pe o strada la stanga?nu te`ai gandit ca aia o sa vrea sa intre pe banda lui?adevarul e ca tu ai picat cam prost.dar ai noroc!Ea a mutat masina dupa un accident din care au rezultat victime.Intrebarea e:Stie politia ca passatul a fost mutat dupa locul accidentului?
                        Zicea cineva ca passatul nu avea cum sa ajunga la 150km/h dupa o curba de 90grade.Eu atat iti spun.eu cand m`am suit prima data in passat am ajuns cu el la 140 fara sa imi dau seama.si eu aveam impresia ca am cam 80.deci o curba periculoasa o iei fara probleme cu 70-80.

Comment

da dar cu 150 nu ai cum oricum 150 nu avea dar nici 50 viteza legala in localitate nu o avea se poate din impact cand masina cum ar veni sa ridicat putin de la sol rotile sa fi accelerat in gol etc...

sigpic

Comment

daca a apucat sa "puste" airbagurile, in momentul ala nu mai conteaza daca masina accelereaza sau nu, se memoreaza viteza avuta la declansarea airbagurilor. oricum mi se pare mult 150, chiar si in derapaj, in oras...expertiza tehnica poate afla viteza reala. important e ca ala a mutat masina si a adus martori falsi; politia ar trebui din start sa-l "umfle". e ca si cand ai baut o bere, unul intra in tine si tu cazi "fazan" pt ca ai baut, nu conteaza cine a gresit
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu nu inteleg cata minte a avut femeia aia sa sara din masina la asa viteza... si cu centura pusa...vazusez tot asa un filmuletz..cand sare unu din masina.. si da exact cu mufa de botu unei masini...oamenii inconstientii...
                              sigpic

Comment

acum am aflat si eu ... bine ca ai scapat si insanatosire grabnica + succes in a avea castig de cauza
                                For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google