nu il cunosc pe beleaua,dar prin ce trece el a trecut un coleg de munca de`al meu,numai ca el a omorat pe cineva in Caldarasti(jud Buzau).dupa ce a dat peste el sa dus sa vada ce a lovit(a dat masina inapoi) si sa dat jos a vazut ce a facut a sunat la 112 a venit politia si salvarea.masina o mutase de la locul accidentului el avea in localitate 70 dar masina avand ABS nu sa vazut spatiul de franare si dak a mutat si masina el a declarat ca a avut 40-50.Asta sa intamplat acum 2 luni de zile.La 2 zile dupa accident el a avut dovada iar in momentul de fata are permis.Norocul lui este ca ala peste care a dat a fost beat.Sfatul meu Beleaua este ca sa treci peste calea amiabila si treci la atac ca nu e vina ta.Dar daca o lasi asa fara sa te bagi peste politai o sa vezi ca o sa aiba castig de cauza omul cu passatul deoarece in dosar acolo o sa se omita unele lucruri gen mutat masina de la locul accidentului sau viteza excesiva.Mult succes si sa stii ca greul deabia acum incepe.Sper sa nu am dreptate
Accident Dacia Logan ( CT 40 DZU ) vs Passat ( Ct 21 AMZ )
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
baieti ... uitati`va la mine ... chit ca ies vinovat chit ca ies nevinovat si cu dacie normala tot vin in club ma doare undeva ca sunt vorbit pe la spate de lume ... o sa pun ban cu ban prefer sa fac foamea ma las de tigari si logan tot imi iauAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
ptr logan club
Salut eu sunt soferul passat-ului tin sa va spun ca BELEAUA voastra va MINTE nu eu am intrat in el ci el in mine eu nu mi-am impins masina ea a fost proiectata in urma impactului pe acea straduta si nu la 2-3 metri ci la 13 metri de axul drumului , sotia mea nu are numai 3 coaste rupte , are si fractura de coloana , daca eu as fi intrat cu 150km/h el nu ar mai fi fost la intilnirile voastre . Ginditi-va si voi logic , incercati oricare dintre voi sa mutati din loc un PASSAT chiar si 2-3 metri cu o mina rupta (asa cum eram eu) . Daca tot sustine BELEAUA ca sotia mea a sarit din masina cum va explicati ca la sosirea ambulantei i s-a taiat centura care era prinsa pe ea si cum de nu a avut rani deschise ci doar coaste rupte si fractura de coloana . Toti suntem barbati si soferi in acelasi timp si se poate intimpla asta oricui si oricind , toti trebuie sa ne asumam propriile greseli . Sotiei mele i-a rupt coloana vertebrala dar se pare ca beleaua nu o are deloc .
Va multumesc anticipat
Comment
-
Originally posted by mercenarul View PostSalut eu sunt soferul passat-ului tin sa va spun ca BELEAUA voastra va MINTE nu eu am intrat in el ci el in mine eu nu mi-am impins masina ea a fost proiectata in urma impactului pe acea straduta si nu la 2-3 metri ci la 13 metri de axul drumului , sotia mea nu are numai 3 coaste rupte , are si fractura de coloana , daca eu as fi intrat cu 150km/h el nu ar mai fi fost la intilnirile voastre . Ginditi-va si voi logic , incercati oricare dintre voi sa mutati din loc un PASSAT chiar si 2-3 metri cu o mina rupta (asa cum eram eu) . Daca tot sustine BELEAUA ca sotia mea a sarit din masina cum va explicati ca la sosirea ambulantei i s-a taiat centura care era prinsa pe ea si cum de nu a avut rani deschise ci doar coaste rupte si fractura de coloana . Toti suntem barbati si soferi in acelasi timp si se poate intimpla asta oricui si oricind , toti trebuie sa ne asumam propriile greseli . Sotiei mele i-a rupt coloana vertebrala dar se pare ca beleaua nu o are deloc .
Va multumesc anticipatJUST ME.....30-rdd......
Comment
Comment