Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??
Collapse
X
-
[logan..., 1.5 dci ....CP, ....km, ...persoane (...adulti si ...copii), masina full de bagaje, autostrada Germania, .... km/h pe GPS. la bord .... n-am fortat-o ca era in rodaj.[/QUOTE]
Astfel de posturi ma fac sa fiu foarte bucuros ca de cativa ani buni am posibilitatea sa cumpar numai masini noi...
Sa stii ca o masina este inca in rodaj, dar totusi sa te dai la ea cu maximum de viteza/turatie...si mai ziceti ca dacia nu este masina robusta!
Fara suparare....
Comment
-
Eu am citit undeva ca 1.4 ar avea 162 km/h viteza maxima, eu nu i-am dat mai mult de 140, la cat de instabila pare masina de pe la 120 in sus, mi-e si frica sa ma hazardez aiurea!
Dar sa revin la idee, nu stiu cum ajungeti voi cu 1.5dci-ul cel mai slab (65CP) la 180
PS: Scuze de dublu post.
Comment
-
in functie de eroarea la 'vitezometru', unele ajung sa afiseze in bord 170+ dar real e undeva sub 160km/h. daca e vale si mult vant din spate, unele probabil pot afisa si mai mult in bord. asta nu inseamna ca ar putea merge in orice conditii asa. de aia trebuie luata de buna viteza maxima declarata de producator.internal combustionizer
Comment
-
- eu nu stiu ce tot sariti toti in sus ca cea afisata in bord nu e viteza adevarata, ca uite-te pe gps etc. Oricine stie ca aia nu e viteza adevarata (ci e cu 5-10 km in plus), dar tinand cont ca sistemul de referinta ales (logan vs logan) e acelasi atunci chiar nu mai conteaza. Tu i-ai dat 145 km la al tau logan (viteza reala o fi 135 km) bun. Alalalt i-a dat 190 km sa zicem (cu viteza reala 180), atunci oricum ai face scaderea (fie intre viteza afisata sau cea reala) tot aceeasi diferenta ramane, deci nu mai conteaza asa mult viteza reala. 190-145=45. sau 180-135=45. voila!sigpic
Comment
-
logan 1.5 dci 65 cp a luat 173 cu 5 persoane si bagajele aferente pe autostrada in Italia si cred ca mai ducea ....Attached FilesInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Adica sa le calibrezi sa-ti arate 170 sau cum ?)
Cu bunul meu prieten ungur (1.5 dci 65 cp) am facut proba cu walkie-talkie, si tot timpul la o viteza constanta bordul lui arata mai mult ca la al meu, asta chiar inainte sa dau acul kilometraj cu 2-3 km inapoi.
Spre ex la ~140/h pe ceasul meu, lui ii arata increzator un ~145/h.
Am facut mai multe incercari, pt ca mi s-a parut ciudat ca a mers cu tractorasu cu aproape 180 in Germania si se lauda ca fuge mai tare ca al meu (eu mai mult de ~170 nu prea am vazut pe bord) si i-am aratat ca are abatare mai mare ca la mine.
Comment
-
1.5 dCi 65 cai remapat, la orice ora merge 160 la 4000 rpm.
O singura data i-am dat 175 la 4200 rpm cu motorina de la OMV Sprint Diesel.
Interesant e ca i-am dat si cu a 4a in limitare, 4900 rpm 160, ii dau a 5a si nu mai face nimic
As vrea sa pun cutie de pe astea de 90 cai, oare merge?
Ideea e ca am 85 cu a 5a la 2000 cu cutia asta, iar cu cealalta la 2000 rpm masina ajunge la 100km/hCumpar volan de Duster
Comment
Comment