Cat ati prins cel mai mult cu 1.5 dci 65 cp ???eu am reusit sa prind 170km/h(atat arata pe kilometraj,am citit pe un alt thread despre 1.4mpi ca nu ar fi aia viteza maxima,ca e bine sa masori cu gps ca iti arata viteza reala)pe autostrada soarelui dar cand era masina mai noua adica prin 2006,acum ma rog de ea sa mai prinda 160/165...
Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??
Collapse
X
-
Hmm.. la 15 ani tu alergai cu tractorasul cu 170...
Comment
-
nu stiu cum ajungeti voi la vitezele astea fantastice de 170km/h dar la mine dupa ce ajunge la 140(pe vitezometru) urca foarte greu la 160km/h si acolo se opresteLast edited by gpgabi2000; 25 January 2010, 19:57.
Comment
-
daca vreti sa ajungeti la viteza maxima schimbati 5000\5500 rpm de la prima treapta pana la ultima si o sa aveti cu totul si cu totul alte rezultate
(am reusit cu un logan de 1.4 ridicat la 90CP si fara filtru de aer singur in masina , o performanta de 180-190 c-am intre) conteaza foarte mult piesa aia dintr-e scaun si volan
(soferu`)
Comment
-
si cand te-ai trezit...era dimineata
o sa inceapa toti astia cu diesele sa schimbe la 5500-6000 ca le-ai sugerat acu
pacat ca la 4500 se termina tarlauaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
tare-as vrea sa vad si io dizalul care schimba la 5500rpm
nu te intreb mai departe ce ai facut la loganul ala de 1.4 de-are 90 de cai...ca-s enorm de putini aici pe forum care sar de 85 de cai la logan 1.4, dar asta e alta discutie.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu am nici o dovada,nu imi laud tractorul dar cand aveam 10000 km cu ea am atins 175km/h,intre buzau si ramnicu sarat e o portiune de 15 km fara localitate.pana la 150 a urcat relativ bine dar de acolo pana la 175 cat arata pe ceas am zis ca mor,cred ca in 7-8 km a atins viteza aia.era turata in 4200 cam asa.sincer nu stiu cum voua nu va trece de 160sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Eu la un mcv 1.5 dci 70-75cai(nu stiu cat are. stiu ca este fabricat in 2007)(primavara-vara), i-am dat pe A2 130-140km/h cu a 4-a, cand am schimbat in a 5-a a mai urcat pana la 145km/h, si pe urma nu mai mergea. Sau poate se mai ducea dar nu am mai avut rabdare/curaj, eram multi in masina sunt si incepator si am lasat-o.
In a 5-a cu logan dci daca vrei sa depasesti trebuie sa te rogi de ea, abea urca.fara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment