Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dci`urile de 65-70 cai nu sunt de fuga .. sunt masini economice pt persoanele care chiar sunt ingrijorate de aspectul asta .. si care isi fac treaba .. mai lent .. dar sigur ..

Comment

152 km/ora intre Viziru si Lanurile (Braila)

Comment

am un 1.5dci, modelul fara intercooler (48kw). pe ceas se duce pana pe la 165-170 (daca e goala si ai rabdare), dar viteza reala este mai mica. gps-ul arata tot timpul cu 5-10 km mai putin decat pe ceas (5 km la viteza mai mica, 10 la viteza mare).
        internal combustionizer

Comment

io am ajuns doar pana la 150km/h dupa care am plonjat intr-un rau... si pe urma nu am mai avut ce testa.

Comment

Chiar se duce dieselul la 165km/h-170km/h,cel de 65cp,am un prieten care ii cam da in goarna de vreo 3 ani,probabil o ai cum o inveti.
            Tot acelasi prieten conduce un matiz de nou de la firma si ii cam da in goarna si lui,si in vara a rupt un cielo executiv pe 100m , de logan (cel putin mpi) numai zic.
            Loganu' meu de 1.4 e chinuit rau la 160...nici nu am incercat si nici nu vreau sa ii dau vreodata peste 160,deja la 160 simt ca se destrama.
            Ellada@ este o masina de 10.000 euro la tipla,in plus ai si MCV,toata lumea vrea forta,viteza,turatii putine(in cazul meu),stabilitate,comfort...etc,ceea ce cauti gasesti la masini de peste 18.000euro noi.Sau la unele modele de masini SH cu un pret destul de bun,dar nu compara masina respectiva cu loganul , pentru ca masina aceea a costat probabil cat 2 loganuri la vremea ei.
            Last edited by sorrin1; 25 February 2010, 04:49.

Comment

166 pe gps , nu merge mai tare nici sa bati motorul cu biciu )
              pe vitezometru am vazut 170 - 175 ,schimbat regulamentar la 3800 ... este o masina ce se cere economica , nu de fuga , nici remapare/chipuire/resoftare nu va face DCI-ul de 65 sa fuga mai tare , poate prin schimbarea anumitor elemente mai faci ceva ...

Comment

Daca vrei ca masina sa traga asa cum si cat poate ea sa traga si la viteze de peste 120km/h trebuie sa tagi putin de motoru ala tr 3 ,4 urca cu ea in ture ca asa daca ii dai o data de 2 ori in viata luinormal ca nu are cum sa te duca mai sus de 140km/h.

Si cei cu DCI macar 1 data pe luna iesiti la drum lung cel putin 10 km si tineti masina la peste 4000r/pm o sa vedeti ca trage alcumva cand o sa mergeti a 2 zi prin oras.

Sau tot la DCI ca sa il faci sa traga mergi la drum lung motoru cald 90C mers in tr 3 la 2500r/pm si apesi pedala la fund pana ajunge masina la 3500r/pm apoi o lasi in frana de motor pana ajunge la 2500r/pm accelerezi iara faci asta de 4-5 ori apoi o duceti pana in 4000r/pm o sa simti cum trage masina mai bine de la accelerare la accelerare.

Comment

165 am prins si eu cu 1.5 65 cp laureat din martie 2006,pe un drum relativ drept.
                  Mai mult nu a vrut niciodata.
                  Iara m-am culcat tarziu...

Comment

pe autostrada 155 km/h pe ceas, mai mergea dar a vazut nevasta-mea peste 150 mi s-a parut ca urca f greu

Comment

155... mai mult nu a vrut ! trebuie o resoftare

Comment

185 pe ceas cu remapare la dimsport

Comment

Am mers si eu cu un Logan DCi de 65 de cai cu 170km/h pe bord, pun si linku de la video http://www.youtube.com/watch?v=tEL_7zpbEnA
                          b 89 plk

Comment

Pe autostrada A3 200-202 km/h pe bord si pe gps 193-195km/h 1.5dci 70 cp cu cateva modificari la motor... sebi4fc o fost cu mine in masina cand i-am dat atunci.... iar acum 2-3 saptamani cand am fost la patru tuning p DN i-am dat 190km/h cu 4 persoane in masina, era si fast furios din turda cu mine in masina
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi
                            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

eu am dci de 85 cu resoft dar pana la 140 creste usor..de o sapt i am dat 180 pe ceas si mai mergea dar sa terminat portiunea..
                              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Skandal, masina ta e proasta tare. Uite, 200 tre sa mearga.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google