Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

unii chiar nu pot sa inteleaga chit ca vor chit ca nu. viteza reala la dci 85 este 170 real iar dci 65 are 165. am mers cu dci uri sute de mii de km si faceam constanta o data pe saptamana. sunt testate si testate si rastestate cu gps cu ulei in motorina cu benzina in motorina. nu exista 200 pe ceas sau alte bazaconii. @ cezar nu ma refer la ce ai zis tu m am prins ca e gluma

Comment

@marx vii c mine cand vrei si iti arat 180 pe ceas daca la mine te referi.
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

0 fi si 200 pe ceas ca real tot 170 estem doar nu crezi ca

p.s. nu ma referam la tine.

Comment

Cel mai bine, faceti test cu un dci de 85 remapat iar in spatele lui sa stea un 16v care ia in mod normal tot bordul si sa comunicati intre voi vitezele aratate pe ceas. Asa ar fi cel mai corect.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

pai si ce vedem ? la 180 dci se opreste. eu mai am un 16v care are o problema. se intepenestye fix la 180. am fost cu un dci 85 pe autostrada si stateam unu langa altu de zici ca eram gemeni

Comment

inseamna opri ca benzinarul n-are 105 cai, ori ca ala cu dizalu are mai mult de 85.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by marx View Post
                pai si ce vedem ? la 180 dci se opreste. eu mai am un 16v care are o problema. se intepenestye fix la 180. am fost cu un dci 85 pe autostrada si stateam unu langa altu de zici ca eram gemeni
                Poate ia mai mult de 180 pe ceas un dci de 85 remapat, eu cu el stock n-am tras mai mult de 180, de-acolo daca ar fi mers tras de par foarte foarte greu. Cum naiba iau alea de 70 remapate la 90 cp 190 km/h pe ceas? Inteleg ca au a 5-a mai scurta, dar trec de 4000 rpm. in a 5-a remapate, de-asta nu stiu daca remapat cel de 85 trece de 4000 rpm. in a 5-a desi ar trebui, zic si eu.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

65 cp 165 km/h
                  n-a vrut mai mult neam

Comment

salut tuturor.dci 65 cp pe autostrada in ungaria 154 kmh pe gps ,165 la bord dar de la 140 in sus foarte greu ,consumul creste pe masura 6.4l/100 pe 1200 km cu viteza medie pe computer de 92 kmh

Comment

Originally posted by marx View Post
                      0 fi si 200 pe ceas ca real tot 170 estem doar nu crezi ca

p.s. nu ma referam la tine.
                      tu stii mah....
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

cu al meu dci 85 resoftat la nu stiu cat,lejer ajunge pe ceas la 170,si maxim cu ea in Germania,2 persoane in masina si putine bagaje 190,pe ceas

cu dci-ul meu de 85 resoftat la nu stiu cat,destul de lejer ajunge la 170,iar maxim in Germania a ajuns la 190,toate acesta,pe bord.Gps-ul arata cu cca 7 km mai putin
                        Last edited by cezar82; 3 April 2010, 19:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poate sa fie si resoftat ca viteza maxima nu prea creste. la 190 pe ceas ai sub 180 real.

Comment

Stock 65cp, 4 persoane, A2, 155km/h. Senzatia era ceva de genul: i dont drive fast i fly low , adica parca plutea masina....
                            Cel mai safe mi se pare viteza de 140 km/h.

Comment

1.5 dci 2006 65 cp (stock)
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

De ce asta poate ramane deschis (s-a aberat si aici) si la 1.4 l-ati inchis definitiv?
                                Asta nu e anapoda?

La 1.4 as vrea sa spun ceva.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google