unii chiar nu pot sa inteleaga chit ca vor chit ca nu. viteza reala la dci 85 este 170 real iar dci 65 are 165. am mers cu dci uri sute de mii de km si faceam constanta o data pe saptamana. sunt testate si testate si rastestate cu gps cu ulei in motorina cu benzina in motorina. nu exista 200 pe ceas sau alte bazaconii. @ cezar nu ma refer la ce ai zis tu m am prins ca e gluma
Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??
Collapse
X
-
@marx vii c mine cand vrei si iti arat 180 pe ceas daca la mine te referi.
Comment
-
Cel mai bine, faceti test cu un dci de 85 remapat iar in spatele lui sa stea un 16v care ia in mod normal tot bordul si sa comunicati intre voi vitezele aratate pe ceas. Asa ar fi cel mai corect.
Comment
-
Originally posted by marx View Postpai si ce vedem ? la 180 dci se opreste. eu mai am un 16v care are o problema. se intepenestye fix la 180. am fost cu un dci 85 pe autostrada si stateam unu langa altu de zici ca eram gemeni
Comment
-
cu al meu dci 85 resoftat la nu stiu cat,lejer ajunge pe ceas la 170,si maxim cu ea in Germania,2 persoane in masina si putine bagaje 190,pe ceas
cu dci-ul meu de 85 resoftat la nu stiu cat,destul de lejer ajunge la 170,iar maxim in Germania a ajuns la 190,toate acesta,pe bord.Gps-ul arata cu cca 7 km mai putin
Comment
-
1.5 dci 2006 65 cp (stock)sigpic
Comment
Comment