Da... e un pas inainte fata de batranul nostru "papuc" care si-a facut datoria de-a lungul anilor. Dar sincer daca as avea o afacere si ar trebui sa car diverse lucruri mi se pare mult mai practic VAN-ul care are totusi o forma de masina.
dacia logan pick-up
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
in februarie se vor lua comenzi, livrari in martie.
;)
Comment
-
Originally posted by petroman View Postde ce crezi ca no sa puna 4x4(ce nu ai facut si papuc 4x4
Comment
-
bai andrei si acum imi zici ca eu vroiam mcv cu 4x4
acum serios imi place pick-up-ul dar sa speram ca vor scoate si ceva caroserie ptr ea adica sa acopere bena... si imi place bara spate era misto daca puneau asa ceva si pe mcv sa nu mai puna numaru pe usa...
sigpic
Comment
-
Nu va fi nici cabina dubla.
@andrei e posibil sa nu fiu f bine informat, dar am inteles ca nu vor pune 4X4 pe nici un model care a fost scos pana acum.
De ce ar pune pe MCV si nu si pe VAN?
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posteu cred ca o sa scoata si avionul logan...
acum sincer ar fi fost bine si cu double cab si cu 4X4 dar daca si-au facut planurile nu cred ca le mai schimba...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postbai andrei si acum imi zici ca eu vroiam mcv cu 4x4
Originally posted by drone View Post@andrei e posibil sa nu fiu f bine informat, dar am inteles ca nu vor pune 4X4 pe nici un model care a fost scos pana acum.
De ce ar pune pe MCV si nu si pe VAN?
Originally posted by ROAD EMPIRE View Postcred ca singurul 4X4 va fi Steppe daca totusi se vor hotara sa il produca!
Originally posted by mihai.gigi View PostDar ceva din categoria SUV?
Comment
Comment