Logan Electric Pentru America
Collapse
X
-
Am vazut si eu la TV!
Omul e chiar inventiv!
Pacat ca nu a fost ideea celor de la Dacia!!
-
@viorelu- Tare! Parca mai auzisem despre Loganul electric si Dacia-Renault nega informatiile! Culmea, si acum le neaga, desi americanii au dat vestea si fotografiile! Astia de la Dacia parca ar fi guvernul lu'Boc, zic ca e alba cand poza arata ca e neagra!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Nu inteleg eu multe ... nu inteleg de ce or fi asa scumpe ... doar vinzi produsul, nu patentul ... sau neshte baetzi cu ochi albastri au impus pretul asta astronomic ... ca sa mai vanda niste petrol ... sigur, nu inteleg eu.
Oare cand s-a inventat batranul electrocar (nu fac nicio comparatie) acu vreo 30-40 de ani, unde si mai ales cui i s-a cerut permisiunea?
Comment
-
Nu ati fost atenti la stire. Dacia nu are nici o legatura cu acest proptotip.
Endvision Motor este cel care a pus pe rol ideea de a combina cea mai ieftina si buna masina cu cel mai avansat sistem de propulsie electric existent.
De aici a iesit Dacia Logan Pickup primul prototip.
Acest dealer auto vrea sa rupa piata in SUA cu Loganul electric si se pare ca o va face.
Dacia este implicata doar in livrarea de automobile nemotorizate pe care dealerul le echipeaza cu sistemele electrice acolo la ei in SUA.
De aceea cei de la Dacia nu pot sa confirme deocamdata nimic in acest sens.
Comment
-
http://www.***********/noutati-auto-...merica-5483041
Normal ca nu o sa comfirme deocamdata nimic cei de la DACIA
Cei de la Dacia sunt mai preocupati acum de lansare DUSTER.
Comment
-
plus ca nu-ti da dracu priza si curent gratis...hai sa-ti incarci loganu sa fim seriosi, e ok masina sa mergi cu ea prin sat daca esti zugrav, instalator, ma rog, mic meserias. desi pana la urma, curentul se face din petrol, nu cred ca esti, la final, mare ecologist sau ca facui vreo economie cu o masina electrica. pur si simplu dai bine la panoul de onoare al primariei din sat, in rest...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment