Logan Electric Pentru America

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Electric Pentru America

...Logan EMC pick-up pentru inceput

Am vazut si eu la TV!
    Omul e chiar inventiv!
    Pacat ca nu a fost ideea celor de la Dacia!!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

@viorelu- Tare! Parca mai auzisem despre Loganul electric si Dacia-Renault nega informatiile! Culmea, si acum le neaga, desi americanii au dat vestea si fotografiile! Astia de la Dacia parca ar fi guvernul lu'Boc, zic ca e alba cand poza arata ca e neagra!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Interesanta ideea - dar dupa cat am citit cam scumpa ) pentru un logan
        House is in the house

Comment

beton se pare ca dacia mioveni face mari progrese.bravo.
          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Nu inteleg eu multe ... nu inteleg de ce or fi asa scumpe ... doar vinzi produsul, nu patentul ... sau neshte baetzi cu ochi albastri au impus pretul asta astronomic ... ca sa mai vanda niste petrol ... sigur, nu inteleg eu.
            Oare cand s-a inventat batranul electrocar (nu fac nicio comparatie) acu vreo 30-40 de ani, unde si mai ales cui i s-a cerut permisiunea?

Comment

Nu ati fost atenti la stire. Dacia nu are nici o legatura cu acest proptotip.
              Endvision Motor este cel care a pus pe rol ideea de a combina cea mai ieftina si buna masina cu cel mai avansat sistem de propulsie electric existent.
              De aici a iesit Dacia Logan Pickup primul prototip.
              Acest dealer auto vrea sa rupa piata in SUA cu Loganul electric si se pare ca o va face.
              Dacia este implicata doar in livrarea de automobile nemotorizate pe care dealerul le echipeaza cu sistemele electrice acolo la ei in SUA.
              De aceea cei de la Dacia nu pot sa confirme deocamdata nimic in acest sens.

Comment

http://www.***********/noutati-auto-...merica-5483041
                Normal ca nu o sa comfirme deocamdata nimic cei de la DACIA
                Cei de la Dacia sunt mai preocupati acum de lansare DUSTER.

Comment

gata rupe gura targului si acolo... 420 de km autonomie e ceva...mai ales pentru pick-up ..si incarcare de 2-3 ore..se incarca la fel ca laptopul sau un telefon ..

Comment

tehnologia avanseaza, sincer si pe mine ma incanta o masina electrica ,problema este costul ridicat de productie durata de viata mica costul reparatilor ridicat ,
                    dar nu stim ce ne rezerva viitorul
                    sigpic

Comment

Este o autonomie foarte buna, mai ales pentru un Pick-up.
                      Este posibil sa fie un parteneriat intre DACIA si EMC si EMC sa fie numele sub care sa se vanda Loganul electric in SUA.
                      Dupa cum se vede se pastreaza chair si sigla veche dacia doar ca scrie EMC.

Comment

interesanta si de viitor ideea celor de la Endvision Motor,oricum banuiesc ca o sa prinda bine pe piata automobilistica din america la fel de bine cum a prins loganul in europa.scumpa rau si ca pret si ca intretinere...

Comment

- Des Moines Motors, firma detinuta de omul de afaceri Gene Gabus, a prezentat camioneta electrica cu doua locuri EMC pickup. Acesta a spus ca urmeaza sa fie lansate si versiunile furgon si break...

Comment

hai sa fiu sceptic. as prefera niste detalii legate de capacitatea acumulatorilor, si viteza la care am acea autonomie. mi se pare putin timpul de incarcare pt 420 Km
                            sigpic

Comment

plus ca nu-ti da dracu priza si curent gratis...hai sa-ti incarci loganu sa fim seriosi, e ok masina sa mergi cu ea prin sat daca esti zugrav, instalator, ma rog, mic meserias. desi pana la urma, curentul se face din petrol, nu cred ca esti, la final, mare ecologist sau ca facui vreo economie cu o masina electrica. pur si simplu dai bine la panoul de onoare al primariei din sat, in rest...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google