Dacia DUSTER - o brosurica cu duster.
Noul DUSTER - Brosura
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
au rezolvat romanii problema cu rugia.ce e aia caroserie galvanizata?ceara tata.=)
- injectare de ceară în cavităţile caroseriei şi portierelor;
-etanşeizarea prin masticaja îmbinărilor exterioare;
- folosirea de ceară suplimentară pentru piesele mecanice ale bazei rulante;
30 kg de ceara cred.nu o lasati in soare ca se topeste.=)Welcome to the Club, We Have Jackets !
-
Pe siteul Dacia la performante zic ei ca noul cazan/frigider/polizor face 0-100 in 11,5 secunde , acesta fiind cel mai bun timp la motorul de 1.6 16v in varinata 2x4 , sa vedeti acum topicuri SUV vs. sedan , diesel vs. benzina ....oricum pana acum 1.4 mp3 detine suprematia !!!!sigpic
Comment
-
Originally posted by margelatu View Postau rezolvat romanii problema cu rugia.ce e aia caroserie galvanizata?ceara tata.=)
- injectare de ceară în cavităţile caroseriei şi portierelor;
-etanşeizarea prin masticaja îmbinărilor exterioare;
- folosirea de ceară suplimentară pentru piesele mecanice ale bazei rulante;
30 kg de ceara cred.nu o lasati in soare ca se topeste.=)
in alta ordine de idei, da am vazut si eu configuratorul dacia duster, de pe pagina dacia.ro si am observat la sectiunea versiuni la laureate ca are printre altele: Computer de bord cu 6 functii (kilometraj general, kilometraj partial, consum carburant, consum mediu, autonomie previzibila, viteza medie). sa se fi introdus, oare din nou consumul instant? la sandero, logan si logan mcv apare: Computer de bord cu 5 funcţii (kilometraj general, kilometraj parţial, consum mediu, autonomie previzibilă, viteză medie)
Comment
-
oare n-avem deja topic special de duster? http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...ghlight=duster
sa vedem in urmatoarea luna cate topicuri de anuntarea noului Duster se vor deschide...
Comment
Comment