If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,vreau sa aflu cum se numeste piesa din poza respectiva sa stiu ce trebuie sa cer la magazin,pentru ca am incercat bieleta stabilizatoare,bara anti-rasturnare , si nu ma intelege nimeni la magazin. Vine prinsa in bascula si in caroserie. La mine lipseste index.jpg - 0.06MB
cred ca ii spune bara de torsiune!! care vine prinsa in caroserie prin niste bucsi si in basculele de la rotile din fata prin niste bielete antiruliu!! de asta vorbim nu...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Aia este (tirant cadru) , multumesc! dar acum o alta intrebare,se gaseste aceasta piesa in magazine? sau este un element caroserie?
Si ce rol ar avea? Eu am cumparat masina fara aceasta piesa si am o problema la viraj maxim stanga cu volanul in presiune imi bate usor planetara,ar putea avea vreo legatura ca nu este acest tirant prins de bascula,iar bascula se inclina mai mult decat daca ar fii tirantul prins de ea si de caroserie?
Si acum vin cu alta problema mai grava,observ ca burduful capatului de bara stanga unde nu este tirantul cadru prins se rupe in partea de sus a inelului unde intra pivotul capului de bara in fuzeta.
Capul de bara este nou , abea l-am schimabat si se freaca de bratul fuzetei,ar avea vreo legatura ca nu am tirantul acolo?
Mentionez ca punand cricul pe partea stanga sa ridic masina invart mai mult la el decat in partea dreapta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment