Contra Aripa Din Spate Difera La Loganurile Noi ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Contra Aripa Din Spate Difera La Loganurile Noi ...

Am fost azi pe la un dealer si am observat ca loganurile noi vin echipate cu anvelope Motrio si pe langa asta am mai observat 2 suruburi in contra-aripa cu filet pe care eu nu le am (logan dec 2008). Dupa asta m-am uitat in parcare la loganurile mai vechi (2004-2005) si nici ele nu au aceste suruburi.
    Cred ca vor pune plastice ca pe fata si pentru spate, sa nu mai sara pietrele ...
    Attached Files
    Last edited by SorinXp; 10 April 2010, 16:21. Reason: Am uitat sa pun pozele

Intre timp am aflat pentru ce sunt acele suruburi ...
    "Alea sunt pentru deflectoarele de aer" . Se poate vedea pe loganul cu motor 1.2 ...

Topicul se poate inchide din punctul meu de vedere

Comment

Am si eu suruburile acelea,masina este logan ph2 cumparata in iunie 2009 de noua

Comment

posibil si pentru montare de paqsaje din plastic anti rugina ca pe aripile fata

oricum masina trebuia sa aibe din fabrica acele pasaje din plastic cum au facut efortul sa puna pe bfata asa trebuia sa aibe si pe spate dar cum au mai spus unii colegi pe site masina are optional din fabrica rugina deci trebuie k noi sa nile in grijim si sa prevenim raspandirea optionalului astea sunt masinile romanesti au din fabrica si cu bani optiunea rugina
        Last edited by savoiu_rf 82; 11 April 2010, 11:43. Reason: Automerged Doublepost
        SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google