Sfat Achizitie Versiune Logan:Ambiance Sau Preference ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am ales,in cele din urma un Ambiance Alb,1.2 16V 75 CP,cu optiunea suplimentara Servodirectie.
    AC-ul nu este prioritar pentru mine,dupa cum am mai zis,mai ales ca si baietelul meu a facut deja 2 crize de astm,iar AC-ul numai bine nu-i face.
    Masina am comandat-o in 09 Iunie,iar azi(22.06.) trebuie sa iasa de pe linia de productie.
    Probabil ca va mai face vreo 2-3 zile,pana ajunge la mine.

Comment

felicitari!chiar daca nu a venit..multi multi kilometri fara probleme.asteptam sa vedem cum merge cel de 1.2..pt ca si eu m-am gandit sa imi iau 1.2..dar nu mai puteam astepta asa ca mi-am luat 1.4...preference...si sunt super multumit de el
      Keep It Real! Keep It Simple!
      sigpic

Comment

Multumesc mult !
        Sper sa vina pana saptamana viitoare,ca sa prind cursul acesta Euro/Leu,care imi convine momentan...cine stie ce curs mirific,va fi dupa ...

Comment

Salut!
          Vreau sa-mi iau logan 1.2 mpi cu 3 voucere...sa aibe servo,abs,2xairbag,metalizata,Care ar fii cea mai buna optiune si sa nu sara calul la bani!
          Multumesc!
          Allways on the move ...
          http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Pai AC nu ai nevoie?
            1.2 Preferance are ce ai enumerat tu acolo, optiunile sunt legate de culoare, airbaguri fata laterale, proiectoare ceata. garantie extinsa.
            Pretul in jur de 8000 euro, scade voucerele si vezi ce ramane de plata.
            Sau fa o configurare aici: http://www.dacia.ro/modele-si-pretur...figurator.html
            Last edited by mr.K; 24 October 2010, 08:14.

Comment

Eu am prima versiune aia care acum e 6250 motor 1,4 pe ea din mai sincer sunt multumit, Nici eu nu prea am avut bani si n-am vrut sa iau toate ciurucurile europei (rupte in gura de altii prin strainataturi si vechi) asa ca am optat pentru versiunea asta ca nu era mare diferenta intre ambiance si logan decat in ceea ce priveste aspectul estetic ca si functional era aceeasi chestie doar ca la ambiance ai opt servo care sincer pe mine nu ma deranjeaza . Acum vad ca au echipat si cu 1,2. Orice ai alege s-o stapanesti sanatos

Comment

Re

Originally posted by mihai_u View Post
                Salut!
                Vreau sa-mi iau logan 1.2 mpi cu 3 voucere...sa aibe servo,abs,2xairbag,metalizata,Care ar fii cea mai buna optiune si sa nu sara calul la bani!
                Multumesc!
                Din proprie experienta te-as sfatui sa lasi culoarea metalizata,geamurile electrice,oglinzile in culoarea masinii sau mai stiu eu ce suport pentru CUC si cumpara-ti un model cu AC...vara nici nu o sa observi lipsa celorlalte "figuri" cand o sa stai ca boieru` si te vei uita la toti prostii care se coc in masini cu toate geamurile deschise! Sincer am un Preference ph1 si ma caiesc si acum ca m-am zgarcit ca tot romanu` si nu am luat ceva cu AC!

Comment

preferance 1.4 cu servo (am si eu) si e buna ti-o recomand

Comment

Preferance am si eu motor de 1.6 trage bine consum ok cat despre AC e bun dar nu si sanatos multi doctori recomanda folosirea ventilatiei decat AC in special la drum lung dar aici intram in alt subiect.

Comment

eu am preference....il recomand! daca vrei si aer poti lua laureate,dupa mine cea mai buna varianta!

Comment

Eu am Ambiance..iar fara servodirectie sincer nu prea se simte.Doar in parcare pe spatiu restrans.Iar la faza cu caseta de directie...masina mea are 76000km si nu a avut probleme la asta.In rest omul isi alege si cumpara masina dupa posibilitatile financiare.Servodirectie ii poti adauga dupa aceea...mie unul mi s a cerut 8milioane lei vechi pentru asta,iar pentru un AC...400e..deci cand ai posibilitatea le poti adauga.
                        CARPE DIEM!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google