Dar oare 14 MPI or pune pe ea MESERIASULE?)
probe arges
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se pune numai 1,6 MPI si 1,5 dCi (70 CP si 85 CP).
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSe pune numai 1,6 MPI si 1,5 dCi (70 CP si 85 CP).sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Originally posted by dybo66 View Postnu cred ca or sa puna toate culorile pe pick upAttached Files
Comment
-
super pickup -ul ....acu o intrebare...cred ca o sa se faca drive test si la asta cum s-a facut si la mcv...care sunt conditiile ca sa il incerc.?...inafara de permis de cel putin 1 an.....cand unde si cum trebuie sa ma inscriu...?
mentionez ca nu intentionez sa imi cumpar unu(deocamdata) ...doar vreau sa vad cum merge0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View Postsuper pickup -ul ....acu o intrebare...cred ca o sa se faca drive test si la asta cum s-a facut si la mcv...care sunt conditiile ca sa il incerc.?...inafara de permis de cel putin 1 an.....cand unde si cum trebuie sa ma inscriu...?
PS: in schimb cand o fost nush ce caravana logan (cand o aparut 1,5dci de 65cp) trebuia sa ai un an de experienta...de doi lei :p
Comment
-
Ba chiar de 2 saptamani se poate comanda...
Comment
-
de ce nu pun si alte motorizari inafara de 1.4 MPI (benzina respectiv gaz) 1.5dCi si 1.6 8v& 16v... s-au limitat la cam putine motorizari cand altii au o gramada de motorizari de exemplu VW si cu cei de la Saab sau orice alta masina, la care cand o iei noua ai o gramada de variante la motorizari numai la Dacia sunt 5 motorizari amarate...
Comment
-
cred ca te referi ca dacia nu are si alte motorizari in general, nu ca pick-up-ul nu are alte motorizari, pt ca ar fi aiurea, el sa aiba si berlinele nu.
off-topic: eu cred ca daca dacia ar avea mai multe motorizari ar si costa mai multIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by memphis_Taz View Postde ce nu pun si alte motorizari inafara de 1.4 MPI (benzina respectiv gaz) 1.5dCi si 1.6 8v& 16v... s-au limitat la cam putine motorizari cand altii au o gramada de motorizari de exemplu VW si cu cei de la Saab sau orice alta masina, la care cand o iei noua ai o gramada de variante la motorizari numai la Dacia sunt 5 motorizari amarate......de doi lei :p
Comment
Comment