probe arges

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar oare 14 MPI or pune pe ea MESERIASULE?)
    Renault Scenic II
    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Se pune numai 1,6 MPI si 1,5 dCi (70 CP si 85 CP).
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
        Se pune numai 1,6 MPI si 1,5 dCi (70 CP si 85 CP).
        chiar intr-o seara cand ma duceam la servici am vazut un papuc fugarit rau de tot , se suparase cred nenea pe el....era un dci...
        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by ten View Post
          eu am un prieten care are un double-cab pe motorina de 1.9 este pe injectie motor si cutie renault cum ai spus tu, cum sa nu fie pe injectie???
          Cutia de pe papuc 1,9D ii cutie normala (de dacie)...
          ...de doi lei :p

Comment

Super Pick-up-ul, chiar mi se pare reusita masina asta, mie mi-ar fi si mila sa o incarc)
            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Originally posted by dybo66 View Post
              nu cred ca or sa puna toate culorile pe pick up
              Albastru pune sigur...
              Attached Files

Comment

super pickup -ul ....acu o intrebare...cred ca o sa se faca drive test si la asta cum s-a facut si la mcv...care sunt conditiile ca sa il incerc.?...inafara de permis de cel putin 1 an.....cand unde si cum trebuie sa ma inscriu...?

mentionez ca nu intentionez sa imi cumpar unu(deocamdata) ...doar vreau sa vad cum merge
                0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
                  super pickup -ul ....acu o intrebare...cred ca o sa se faca drive test si la asta cum s-a facut si la mcv...care sunt conditiile ca sa il incerc.?...inafara de permis de cel putin 1 an.....cand unde si cum trebuie sa ma inscriu...?
                  Ca sa faci drive-test la dealer trebuie sa ai 21 de ani, io am facut si cand aveam 19 ani, am avut noroc ca nu o verificat). Cand am vrut sa testez Prestigiu s-o uitat si o vazut ca io nu aveam 21 ani si nu mo lasat

PS: in schimb cand o fost nush ce caravana logan (cand o aparut 1,5dci de 65cp) trebuia sa ai un an de experienta

Comment

din cate stiu de vreo saptamana se poate comanda...

sigpic

Comment

Imi place, arata bine.
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Ba chiar de 2 saptamani se poate comanda...
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

de ce nu pun si alte motorizari inafara de 1.4 MPI (benzina respectiv gaz) 1.5dCi si 1.6 8v& 16v... s-au limitat la cam putine motorizari cand altii au o gramada de motorizari de exemplu VW si cu cei de la Saab sau orice alta masina, la care cand o iei noua ai o gramada de variante la motorizari numai la Dacia sunt 5 motorizari amarate...

Comment

cred ca te referi ca dacia nu are si alte motorizari in general, nu ca pick-up-ul nu are alte motorizari, pt ca ar fi aiurea, el sa aiba si berlinele nu.
                            off-topic: eu cred ca daca dacia ar avea mai multe motorizari ar si costa mai mult
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
                              de ce nu pun si alte motorizari inafara de 1.4 MPI (benzina respectiv gaz) 1.5dCi si 1.6 8v& 16v... s-au limitat la cam putine motorizari cand altii au o gramada de motorizari de exemplu VW si cu cei de la Saab sau orice alta masina, la care cand o iei noua ai o gramada de variante la motorizari numai la Dacia sunt 5 motorizari amarate...
                              Si io as vrea un 2.0 16v da trebe bani pentru. Inteleg ca si tu ai vrea ceva mai puternic si daca luai un 1.6 16v sau un dci de 85 cp te intelegeam, in schimb tu ai un 1,4mpi (ca si mine de altfel) care e cea mai ieftina motorizare, la banii astea nu luai alt motor mai puernic

Comment

Asta e de fapt mcv-ul decupat? sau are si alte dimensiuni?
                                Don't touch! Never ever steal
                                Unless you're in for the kill

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google