probe arges
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by golanu View PostAsta e de fapt mcv-ul decupat? sau are si alte dimensiuni?
Originally posted by iooon_cug View Postapropo scrie la un momentdat ca va avea 2 motorizari pe motorina si una pe benzina
Comment
-
motorul de 1.4 cred ca abia ar trage hurdughia aia incarcata cu marfa sau ce o fi...plus ca ar avea un consum ceva mai mare decat 1.6le d-aia cred ca s-a renuntat la el...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am vazut pick-up-uri logan cu capra de termopane prin bucuresti. Am vazut mai multe (nu doar exceptii) deja sunt pe la firme de constructii, nu am vazut dastea prea incarcate dar cine stie poate apare o noua legende cum era vechiul pick-up1.5 dc
Comment
-
Se pare ca poate sa care destul de mult. Vazut un pick-uk incarcat cu saci de ciment era plina in spate
pai daca breakula acel utilitar era sa tina 800 kg deci cred prin eliminare caroserie spate cred ca se poate pune in jur de 1 tona fara ca masina sa tarsaie spoilerul spate pe jos.1.5 dc
Comment
-
Da, ala e trenul de rulare de la viitorul cross-over.
Comment
Comment