Schimbare sigla Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu e cine stie ce ....dar na e o schimbare
    0.9 tce SL plus

Comment

Nu o sa fie chiar aia sigla. O sa fie plina in mijloc, nu o sa aiba gaura si tot un gi o sa fie, cu numele Dacia gravat.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

astia cu istoria siglei dacia au dat-o'n bara, again...vasile al meu din '78 are stema originala pe bot si-i aia cu vulturul, de care ei zic ca nu s-a mai folosit din '75. bullshit! a doua sigla a inceput prin anii '80. ultimele doua le-au nimerit.
        oricum, as prefera-o pe prima, sau sa puna dracu renault pe ea, daca tot nu mai e fabrica statului roman...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu-mi place nici cea noua nici cea actuala .....
          :popa:

Comment

Oare chiar asa asteapta neamtul 2 luni pt. un Logan in loc sa-si ia Mercedes sau BMW? Banuiesc ca doar cei care nu-si permit asa masini si au nevoie de o masina mare si mai ieftina. Cine are bani de cheltuit pe masini cred ca isi ia nemteasca. Oricum Loganul ar trebui sa-i cam puna pe ganduri pe marii constructori de masini sa mai scada preturile...altfel o sa vina nemtii sa-si ia masini ieftine de la noi

Comment

Si ce daca vin nemtalaii dupa masini in Romanica ? Cu fiecare masina vanduta in Nemtia trimitem in loc de roata de rezerva un roman incolacit in lacas si asa ne mutam toti din Romania . Ha, Ha .

Pe bune , chiar ar trebui schimbata sigla actuala dar nu cu cea simulata de EvZ .Astia nu au pic de imaginatie . Eu unul as vrea o sigla cum au Golanurile facute pt export . Imi place .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cum e sigla pentru Loganul de export? Ai vre-o poza cu ea?

Comment

e de renault cum sa fie

sigpic

Comment

Sony! Te plesnesc! Aici era vorba de sigla DACIA nu RENAULT!

Comment

spike hit me baby... pai ai intrebat cum e sigla ptr loganul de export da??? corect
                      si eu tiam raspuns sigla ptr loganul de export e aia de renault...

sigpic

Comment

Spike , este rombul de la Renault . Poate ai vazut ca sunt unii care si-au pus abtipild cu Renault peste cea cu Dacia . Dar asa arata groaznic de tot .De asta vara caut si nu gasesc . Si sa ma duc la dealer nu-mi convine .
                        B -X X - DDF x 2

Comment

Hai lasa-ma!... MCV-urile de ce pleaca la export cu sigla Dacia?

Comment

Nu stiu . Sa intrebam la Pitesti .
                            B -X X - DDF x 2

Comment

ca mcvurile care pleaca la export pleaca din romania din cate stiu eu... dar mai sunt cele care nus fabricate la mioveni si aia au sigla renault in rest sigla dacia e peste tot la fel

sigpic

Comment

Asta stiu si eu , Golanurile care nu sunt fabricate in Romania au sigla Renault .
                                B -X X - DDF x 2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google