nu e cine stie ce ....dar na e o schimbare
Schimbare sigla Dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu o sa fie chiar aia sigla. O sa fie plina in mijloc, nu o sa aiba gaura si tot un gi o sa fie, cu numele Dacia gravat.
Comment
-
astia cu istoria siglei dacia au dat-o'n bara, again...vasile al meu din '78 are stema originala pe bot si-i aia cu vulturul, de care ei zic ca nu s-a mai folosit din '75. bullshit! a doua sigla a inceput prin anii '80. ultimele doua le-au nimerit.
oricum, as prefera-o pe prima, sau sa puna dracu renault pe ea, daca tot nu mai e fabrica statului roman...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Oare chiar asa asteapta neamtul 2 luni pt. un Logan in loc sa-si ia Mercedes sau BMW? Banuiesc ca doar cei care nu-si permit asa masini si au nevoie de o masina mare si mai ieftina. Cine are bani de cheltuit pe masini cred ca isi ia nemteasca. Oricum Loganul ar trebui sa-i cam puna pe ganduri pe marii constructori de masini sa mai scada preturile...altfel o sa vina nemtii sa-si ia masini ieftine de la noi
Comment
-
Si ce daca vin nemtalaii dupa masini in Romanica ? Cu fiecare masina vanduta in Nemtia trimitem in loc de roata de rezerva un roman incolacit in lacas si asa ne mutam toti din Romania . Ha, Ha .
Pe bune , chiar ar trebui schimbata sigla actuala dar nu cu cea simulata de EvZ .Astia nu au pic de imaginatie . Eu unul as vrea o sigla cum au Golanurile facute pt export . Imi place .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Spike , este rombul de la Renault . Poate ai vazut ca sunt unii care si-au pus abtipild cu Renault peste cea cu Dacia . Dar asa arata groaznic de tot .De asta vara caut si nu gasesc . Si sa ma duc la dealer nu-mi convine .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment