Schimbare sigla Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"nu e frumoasa"? Ce elgant... arata "ca ceaiu' ", asta ar fi mai aproape de adevar...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Va fi la mare cautare sigla de acum
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu ma loviti... mie imi place sigla. Asta actuala(albastra), cred eu, nu se nimereste ca si culoare pe orice nuanta de logan. Noua sigla e mai ok. Cred ca ne-am obisnuit cu cea veche si de aceea lumea e asa impotriva.

Comment

Nu inteleg dc sunteti asa revoltati. Ca e mai mijto aia, ca nu e. Oricum noi nu ne putem schimba sigla pe logan, asta va ramane, iar viitori clienti de sandero, nu cred ca nu vor cumpara masina pentru ca nu le place sigla.Nu credeti?
          Cars don't kill people. People kill people!

Comment

Cine vrea poate sa o schimbe. Asta asa ca fapt divers pentru ca personal ma lasa rece ce sigla am pe botul masinii.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Astept sa vad ce poate sa faca un maestru photoshop din noua sigla...
              sigpic
              NEVER FORGOTTEN

Comment

Eu cred ca arata bine noua sigglaa dacia-sandero-geneva-2008-104.jpg

sandero oribil
                dacia-suv-sandero.jpg
                Last edited by andrei; 5 March 2008, 20:33.

Comment

la stiri ziceau ca arata ca un desfacator de sticle de bere, pe forum am vazut alta varianta: Capac de wc...alegeti voi :P
                  Last edited by Seba; 6 March 2008, 16:01.

Comment

Desfacator de sticle de bere oricum...fie ca`i cea care o avem noi fie ca`i asta noua tot dacia scrie pe ea

Comment

Mie imi place mai mult asta noua .
                      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

O sa caut pretul pentru noua sigla, poate o pun pe masina mea, dar parca vad ca o sa fie vreo 100-150 ron...
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu as vedea sigla tot pe cea actuala, albastra, dar si cu acel vultur care era pe vechea sigla,un pic stilizat.Vulturul cred ca reprezinta simbolul mindriei Carpatilor nostri din Dacia.
                          passion 1.5 DCi

Comment

...si daca vulturul avea doua capete era simbol masonic deja!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nici mie nu imi place noua sigla. Consider ca cea veche chiar daca era putin cam mare putea fi un pic micsorata si sa ramana asa. Mai mult sunt de acord cu cei care cred ca un constructor de masini se confunda cu sigla sa. Este mult mai simplu sa afisezi aceeasi sigla pe un produs nou pt a nu-i induce in eroare pe cei mai putin cunoscatori in ale automobilelor.

Comment

Parerea mea e ca nu e bine ca au schimbat sigla...is chiar culmea astia de la Dacia au schimbat sigla de 4 ori.Oricum pe Sandero mi se pare ca arata mai bine sigla asta noua insa pe LGN,SLZ..etc nu cred ca ar da prea bine...eii oricum cei carora nu le place sa nu isi faca griji peste vreo 6-7 ani mai scot una astia de la Dacia ca au imaginatie bogata ;))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google