"nu e frumoasa"? Ce elgant... arata "ca ceaiu' ", asta ar fi mai aproape de adevar...
Schimbare sigla Dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu inteleg dc sunteti asa revoltati. Ca e mai mijto aia, ca nu e. Oricum noi nu ne putem schimba sigla pe logan, asta va ramane, iar viitori clienti de sandero, nu cred ca nu vor cumpara masina pentru ca nu le place sigla.Nu credeti?Cars don't kill people. People kill people!
Comment
-
Eu cred ca arata bine noua sigglaa dacia-sandero-geneva-2008-104.jpg
sandero oribil
dacia-suv-sandero.jpgLast edited by andrei; 5 March 2008, 20:33.
Comment
-
O sa caut pretul pentru noua sigla, poate o pun pe masina mea, dar parca vad ca o sa fie vreo 100-150 ron...
Comment
-
Nici mie nu imi place noua sigla. Consider ca cea veche chiar daca era putin cam mare putea fi un pic micsorata si sa ramana asa. Mai mult sunt de acord cu cei care cred ca un constructor de masini se confunda cu sigla sa. Este mult mai simplu sa afisezi aceeasi sigla pe un produs nou pt a nu-i induce in eroare pe cei mai putin cunoscatori in ale automobilelor.
Comment
-
Parerea mea e ca nu e bine ca au schimbat sigla...is chiar culmea astia de la Dacia au schimbat sigla de 4 ori.Oricum pe Sandero mi se pare ca arata mai bine sigla asta noua insa pe LGN,SLZ..etc nu cred ca ar da prea bine...eii oricum cei carora nu le place sa nu isi faca griji peste vreo 6-7 ani mai scot una astia de la Dacia ca au imaginatie bogata ;))
Comment
Comment