Schimbare sigla Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fiabilitatea masini este importanta sigla este mai putin importanta .daca masina se comporta bine si te satisface sigla nu mai conteaza .sa nu ai probleme cu masina asta mi se pare cel mai important lucru
    sigpic

Comment

Imi pare mai finuta, dar raman la cea albastra
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Merge , e drăguţă

Comment

Cei de la dacia au incercar sa sigla din lunii fluente concretizate in aceasta sigla,liniile se regasesc in noua masina sandero,masina care arata destul de binisor,si ar da foarte bine daca s-ar tuna,si ar arata ca sondero RS ,stiti voi care ,masinica aia galbena de care eu mam indragostit.....................se ptea mult mai bine cu noua sigla
          sigpic
          astra h 1,7 cdTI

Comment

Nici mie nu-mi convine modificarea siglei asa des. Este dovada de neprofesionalism. Sigla trebuie sa ramana aceeasi buna rea cum o fi sa se intipareasca in memoria oamenilor. Daca o tot schimbi incepe sa semene a chinezarie.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Oricum , oriunde si oricand avem desfacatorul la noi mai trebuie sa ne luam berea
              :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Sigla noua nu mi se pare mai urata decat asta actuala de pe gama Logan ph1, care nu se potriveste pe orice culoare.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mie chiar mi se pare mai frumoasa, mai interesanta. Vorba lui Andrei, asta se potriveste pe orice culoare. Stati putin s-o vedeti si pe strada... cred ca o sa va schimbati parerea.

Comment

Si dupa aia o sa intrebe toti de unde pot cumpara una, o sa vezi.

Comment

Asa e, sigur asa vor face. Andrei... chiar, e aceiasi marime? (nu pare!)

Comment

Nu are aceleasi dimensiuni, dar pe calandru, cu mici modificari, se poate monta.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                          Si dupa aia o sa intrebe toti de unde pot cumpara una, o sa vezi.
                          Eu i-ti propun (mai in gluma mai in serios) ca atunci cand o sa apara sa faci un anunt public de genul. "Sigla noua dacia are codul cutare, pretul cutare si se gaseste in cutare loc". A si sa nu uiti sa specifici ca daca se pune noua grila nu se pierde garantia.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Opinie de la necunoscator: mie o firma care isi tot schimba imaginea iarasi si iarasi si iarasi si iarasi si iarasi.... MIE, CEL PUTIN, imi denota o lipsa de stabilitate a firmei respective(ceva nu merge bine ca tot schimba atata). Oricum noua sigla arata oribil... (parca mai bine forma buna si culoare nasoala decat culoare ok si o forma ca stai sa te intrebi "astia glumesc?") sunt de acord cu cei care ziceau ceva de o restilizare a semnului vechi(cu vulturu). Imi palce si cum am eu la 1310 mea-emblema neagra simpla cu dacia scris in mijloc... simplu si la obiect...

Comment

Nu chiar stabilitate dar dovada de amatorism este.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sunt si alte marci care au recurs in timp la mai multe schimbari a siglei!E vorba de marketing!
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google